Μυστική συνάντηση Σαμαρά- Φράγκου

Περίοδο σχετικής ψυχρότητας περνούν οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Φραγκούλη Φράγκο, ύστερα από πρόσφατη μυστική συνάντησή τους, που, σύμφωνα με τις πληροφορίες των Παραπολιτικών, δεν εξελίχθηκε σε πολύ καλό κλίμα.
Ο κ. Σαμαράς πράγματι έκανε μια αυτοδιοικητική πρόταση στον πρώην υπηρεσιακό υπουργό Εθνικής Αμυνας, η οποία όμως, σύμφωνα με τους συνομιλητές του κ. Φράγκου, δεν αφορούσε στον Δήμο Θεσσαλονίκης,

αλλά στην Περιφέρεια Αττικής.
Ο κ. Φράγκος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την τιμητική πρόταση, αλλά δεν απάντησε θετικά, με αποτέλεσμα ο κ. Σαμαράς να προχωρήσει στην επόμενη ερώτησή του, που ενδεχομένως να αποτελούσε και τον βασικό προβληματισμό του.
«Αληθεύουν όσα διαβάζω ότι σκέφτεσαι να προχωρήσεις στη δημιουργία νέου κόμματος;», τον ρώτησε, με τον στρατηγό να του ξεκαθαρίζει ότι δεν προετοιμάζει κάτι τέτοιο ούτε βρίσκεται σε σχετικές συνομιλίες με άλλα πρόσωπα.
Τόσο η αρνητική απάντηση στην πρόταση για την Περιφέρεια όσο και ο τρόπος με τον οποίο διατύπωσε τη θέση του σχετικά με το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος «πάγωσαν» την ατμόσφαιρα στη συνάντηση, η οποία δεν έληξε με τον τρόπο που είχε ξεκινήσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ, ο οποίος έχει πάρει το υπηρεσιακό «βάπτισμα του πυρός» στην πολιτική με τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Πικραμμένου, δεν αποκλείει μελλοντικά την εμπλοκή του στα κοινά μέσω κάποιου σχηματισμού.
Ωστόσο, στην παρούσα φάση κάτι τέτοιο πρέπει να αποκλειστεί, ενόψει ευρωεκλογών, όπως άλλωστε και ο ίδιος ξεκαθάρισε στη συνάντησή του με τον κ. Σαμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα