Μουρμούρες για Καράογλου

Χαλόου, αγαπητοί αναγνώστες της Μπουταροχώρας! Η Χαλκιδική έχει την τιμητική της λόγω των εορτασμών των 40 χρόνων του κόμματος! Με Κώστα Καραμανλή βεβαίως-βεβαίως και φυσικά τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά!

Μουρμούρες για Καράογλου

Την κρίση των... σαράντα περνάει η Ν.Δ. Μετά το θρίλερ σχετικά με το ποιος θα πάει και ποιος όχι στα γενέθλια του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, προκύπτουν και νέες εντάσεις, με την πρωτοβουλία του Θόδωρου Καράογλου, ο οποίος διοργανώνει στις 5 Οκτωβρίου

τη δική του γιορτή για τα γενέθλια σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, με ομιλητή τον Β. Μεϊμαράκη. Και κανείς δεν θα είχε πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι η Ν.Δ. της συμπρωτεύουσας δεν ανέλαβε καμία δράση και εκδήλωση για τα σαραντάχρονα του κόμματος, ωστόσο ο κ. Καράογλου έδωσε μεγάλες διαστάσεις στο θέμα. Νοίκιασε αίθουσα στο ξενοδοχείο, στην οποία φιλοξενείται μάλιστα και έκθεση φωτογραφιών από την πορεία της φιλελεύθερης παράταξης, και μοίρασε προσκλήσεις σε στελέχη σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, με αποτέλεσμα να προκληθούν μουρμούρες από ορισμένους συναδέλφους του, οι οποίοι παραπονιούνται ότι θα μπορούσαν να συμμετάσχουν και αυτοί.

Δυσαρέσκεια Καραμανλή Jr

Φαίνεται πως ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα τα έχει πάρει στο κρανίο με την όλη διαδικασία των προσκλήσεων στον εορτασμό της Χαλκιδικής. Μάλλον όμως πρόκειται για παρεξήγηση, γιατί η οργανωτική επιτροπή της Συγγρού έκανε καλή δουλειά στο όλο θέμα. Το αν ασχολήθηκαν με το ποιος θα μιλήσει πρώτος και ποιος δεύτερος αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα…

Συνεργασία για ποδηλατοδρόμους
Κοινή σύσκεψη για την επέκταση του δικτύου ποδηλατοδρόμων στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσουν το προσεχές διάστημα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας, Γιάννης Μπουτάρης. Αρχίζει να αλλάζει η αντίληψη στην πόλη σιγά-σιγά κι αυτό είναι ευχάριστο.

Απάντηση ΔΕΘ για τις «καλλονές»
Επιστολή στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» για το ρεπορτάζ με τίτλο «Οι ξανθιές του Αλέξη», που δημοσιεύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, απέστειλε ο διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΔΕΘ-Helexpo, Γιώργος Γραμματικός. Οπως επισημαίνει, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ «περιέχει χαρακτηρισμούς και διατυπώσεις (οι ξανθιές, οι καλλονές, οι ψηλές, οι αιθέριες υπάρξεις) που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια των προσώπων τα οποία εμφανίζονται στη μία από τις δύο φωτογραφίες τις οποίες έχετε δημοσιεύσει». Και προσθέτει: «Το γεγονός ότι συνοδεύθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και από προσωπικό της ΔΕΘ-Ηelexpo κατά τη διάρκεια της περιοδείας του έγινε προκειμένου να είναι ευχερέστερη η ξενάγηση και η μετακίνησή του και επ’ ουδενί επειδή ο εθνικός εκθεσιακός φορέας ή το προσωπικό του υπηρετούν κάποιον αλλότριο επικοινωνιακό σκοπό».

Ο Ακερμαν στη Σαμοθράκη
Την επίσκεψη ενός υψηλού πολιτικοοικονομικού παράγοντα της Γερμανίας και συνομιλητή της Αγκελα Μέρκελ αναμένει το επόμενο διάστημα η Σαμοθράκη. Πρόκειται για τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Deutsche Bank, Τζόζεφ Ακερμαν, ο οποίος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Η πράξη είναι προτιμότερη από τη θεωρία», που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο θα τεθεί η ανάπτυξη και η χρηματοδότηση της Σαμοθράκης, ενώ θα συμμετάσχουν τραπεζίτες και πολιτικοί από Ελλάδα και Ευρώπη.

Περί Αμφίπολης

Τι θα γίνει με όλους αυτούς τους κομπλεξικούς, ρε παιδιά, που λένε ότι ο τάφος είναι δήθεν ρωμαϊκός και δεν έχει σχέση με τη… Μακεδονία; Μήπως δεν τους έπαιζαν τα άλλα παιδιά όταν ήταν μικροί και βγάζουν τόσο κόμπλεξ; Ρε, μπας και θέλουν να βρεθεί καμιά επιγραφή στα… σλάβικα για να ικανοποιηθούν;

Παίζει δυνατά

Συνεχίζει να αναβαθμίζει το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης ο Γιώργος Ορφανός με τις πολλές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει από την πρώτη ημέρα που έγινε υπουργός! Βλέπει ξένες αντιπροσωπίες, λύνει προβλήματα και γενικά συνεχίζει το επίσης σημαντικό έργο του προκατόχου του. Ειδική αναφορά στην καλή εικόνα του υπουργού πρέπει να γίνει στον εξαίρετο Ξανθιώτη διευθυντή του, Τριαντάφυλλο Πετεινίδη.

Περιοδείες

Αρχισε τις περιοδείες του με εντονότερο ρυθμό ο υποψήφιος βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Ο γιατρός έχει πεισμώσει με την όλη προεκλογική διαδικασία και στη δύσκολη αυτή πορεία του βρίσκει συνεχώς νέους υποστηρικτές. Δύσκολη η εκλογή, αν και οι έδρες ανέβηκαν στη Β’ Θεσσαλονίκης.

Το παλεύει

Το σοβαρό πρόβλημα της υποστελέχωσης των δικαστηρίων Κατερίνης, κυρίως του Ειρηνοδικείου της πόλης, έθιξε για ακόμα μία φορά η βουλευτής Κατερίνης της Ν.Δ. Αννα Μάνη, κατά την πρόσφατη συνάντησή της με τον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης. Οπως τη διαβεβαίωσε ο κύριος Αθανασίου, ήδη έχει δρομολογηθεί η διαδικασία στελέχωσης των κενών θέσεων με υπαλλήλους από την ευρύτερη περιφέρεια του Εφετείου.

Εκπτώσεις

Οχι στις αξίες, αλλά στην τιμή της διανυκτέρευσης. Σοβαρά σας μιλάω, μεσοβδόμαδα οι επιτελείς της Ν.Δ. όταν είδαν πως η συμμετοχή δεν ήταν αυτή που περίμεναν, έκαναν ακόμα πιο οικονομικό το πακέτο διαμονής στο ξενοδοχείο όπου θα γίνει το συνέδριο, για να δελεάσουν τους Νεοδημοκράτες ώστε να ανηφορίσουν προς Χαλκιδική μεριά.

Keywords
Τυχαία Θέματα