Ξέσπασε μεγάλη κόντρα σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ

Ενόψει του κρίσιμου ραντεβού της Ελληνικής κυβέρνησης με την Τρόϊκα η πίεση είναι μεγάλη, τα νεύρα τεντωμένα και οι εσωτερικές διαφωνίες στην συγκυβέρνηση, βάζουν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Οι κυβερνητικοί εταίροι βρήκαν νέο πεδίο αντιπαράθεσης που έχει να κάνει αυτή τη φορά με τις δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς στα γενέθλια του κόμματος στην Χαλκιδική. Στην Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι ο πρωθυπουργός με αυτά που είπε πέρασε κόκκινες γραμμές και με το σχόλιο του ότι «το 'λεφτά υπάρχουν, εμείς δεν

είπαμε ποτέ», αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου και της διακυβέρνησής του.
Πάντως αυτό που πραγματικά εξόργισε το κόμμα του Βαγγέλη Βενιζέλου ήταν όταν ο Αντώνης Σαμαράς σε μία αποστροφή του λόγου του είπε ότι "εμείς είμαστε η Δημοκρατική Παράταξη". Το συγκεκριμένο σχόλιο εκλαμβάνεται από το ΠΑΣΟΚ ως ευθεία επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και του κόμματος γενικότερα.
Στα παραπάνω υπήρξε οργισμένη απάντηση από τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Καρύδη, ο οποίος τόνισε πως "η δημοκρατική παράταξη ήταν και είναι ιστορικά και ιδεολογικά η “άλλη” παράταξη σε σχέση με τη Ν.Δ.», ενώ έκανε λόγο για "τα... ισοδύναμα μέτρα των Ζαππείων που ελπίζουμε να έχουν γίνει μάθημα για την... αντιμνημονιακή φάση της Ν.Δ.".
Και μέσα σε όλο αυτό το… όμορφο κλίμα, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να συναντηθούν σήμερα το απόγευμα ή το πρωί της Τρίτης και να συζητήσουν για όλα τα εκκρεμή ζητήματα, μεταξύ των οποίων και η πολεμική που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες.
Τέλος να σημειωθεί, ότι στην κόντρα αυτή παίζει ρόλο και η τελευταία δημοσκόπηση που δείχνει το ΣΥΡΙΖΑ να είναι πολύ κοντά στην αυτοδυναμία. Αυτό κάνει ακόμα πιο νευρική την στάση των δύο κομμάτων της Κυβέρνησης...

Διαβάστε επίσης

Ο αδιάβαστος κ. Δ. Καρύδης…

Μηλιώνης - Λυσιγάκης: Οι συνεργάτες του Παπαμιμίκου που πήραν άριστα

Κ. Μητσοτάκης: "Η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ έχει ημερομηνία λήξης!"

Keywords
Τυχαία Θέματα