Με... Αστέρα τον γκολκίπερ του!

Το Κύπελλο αποτελεί τον θεσμό των εκπλήξεων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.

Ο Αστέρας Μαγούλας πανηγύρισε μια επική πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, αποκλείοντας το Λεβαδειακό!

Με ποιο τρόπο;

Με γκολ του τερματοφύλακά του στο 92', μείωσε σε 3-2 στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, αλλά σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου ματς πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Νίκος Καραγεωργίου είδε την ομάδα του να προηγείται με το σουτ του Ορτέγκα στο 25ο λεπτό, ενώ με το ξεκίνημα του δευτέρου οι γηπεδούχοι

διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ροτζέριο.

Η ομάδα της Αττικής κατάφερε να μειώσει με τον Νόνη στο 84’, αλλά ο Λεβαδειακός κατάφερε δύο λεπτά αργότερα (86’) να κάνει το 3-1 με τον Μπούστο.

Ωστόσο οι παίκτες του Αστέρα δεν εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο τερματοφύλακας της ομάδας, Αλέξης Κασμερίδης, έστειλε την μπάλα στην εστία του Πρζιρόφσκι με κεφαλιά, "παγώνοντας" το γήπεδο του Λεβαδειακού!

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Μάγκας, Ιωαννίδης, Ορτέγκα, Κονέ, Σκέμπης (68' Νικολακάκης) , Γιάντσης (81' Μπούστο), Μάρτινς, Μάντζιος

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος (64' Γκόγκας), Στρατομήτρος, Κοτίτσας, Νόνης, Τριάντος, Έβερετ, Κάστρο, Πολίτης, Κορνελάτος, Δημητριάδης (80' Στρατάκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα