Μακρή: "Είστε λαμόγια" Βλάχος: "Αυτά που ξέρετε αλλού"

Από έναν τρικούβερτο καυγά με πρωταγωνίστρια τη Ραχήλ Μακρή και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Γιώργο Βλάχο στιγματίστηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής για τις λαϊκές αγορές. Αφορμή στάθηκε η φράση της κ. Πιπιλή

ότι τα πειθαρχικά συμβούλια έκαναν χρόνια να βγάλουν αποφάσεις για λαμόγια και παιδεραστές δημόσιους υπαλλήλους. Η κα Μακρή θεώρησε πως έπρεπε να υπερασπιστεί τους δημοσίους υπαλλήλους και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση ότι είναι ντροπή να αποκαλεί η κ.Πιπιλή τους δημόσιους υπαλλήλους λαμόγια. «Πάρτε

το πίσω αυτό που είπατε.

Εγώ εδώ εκπροσωπώ τους δημόσιους υπαλλήλους» είπε.

Το νέο ξέσπασμα της Ραχήλ φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του Προέδρου της Επιτροπής Γιώργου Βλάχου με αποτέλεσμα τον εξής διάλογο:

ΒΛΑΧΟΣ: «Αυτά που ξέρετε αλλού όχι εδώ. Δεν θα απαγορεύετε εσείς στους βουλευτές να λένε την άποψη τους»

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: «Εσείς εδώ μέσα είστε τα λαμόγια».

ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ: «Εδώ είναι αίθουσα κοινοβουλίου και όχι φρενοκομείου. Η ώρα είναι δυο και προφανώς δεν έχει παραλάβει να πάρει το χάπι της»

ΜΑΚΡΗ: «Ντροπή σας λαμόγια»

ΒΛΑΧΟΣ: «Είναι η ώρα για τη παράσταση της κ.Μακρή,για τα κανάλια και τα blogs. Τι θέλετε κυρία μου. Θα κάνουμε λογοκρισία ; Θα παίρνουν άδεια οι βουλευτές από την κα Μακρή για να μιλάνε; Η κα Μακρή έρχεται στη επιτροπή για να γεμίζει το χρόνο της».

ΠΙΠΙΛΗ: «Αυτά που ξέρετε στο χωριό σας όχι εδώ και όχι σε μένα».

Με το τέλος του διαλόγου μάλιστα από την αίθουσα αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας τόσο η κα Πιπιλή η οποία δεν ολοκλήρωσε την ομιλία της όσο και οι Θάνος Μωραΐτης από το ΠΑΣΟΚ και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα. Πριν από λίγο μάλιστα η κα Πιπιλή γνωστοποίησε ότι σκοπεύει να απευθυνθεί με επιστολή στον κ. Μεϊμαράκη καταγγέλλοντας την συμπεριφορά της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα