Στα “Υστερόγραφα” τα τελευταία κινηματογραφικά νέα

Η πρωταγωνίστρια του Pretty Little Liars, Ashley Benson, προστέθηκε στο cast του Pixels, μια κωμωδία της Sony με τους Adam Sandler, Josh Gad και Peter Dinklage. Οι τελευταίοι υποδύονται μια ομάδα πρωταθλητών ενός video

game του ’80 τους οποίους ο Πρόεδρος (Kevin James) καλεί σε βοήθεια όταν εξωγήινοι επιτίθενται στη Γη χρησιμοποιώντας στρατηγικές απ’ αυτά τα παιχνίδια.

* Οι συμπρωταγωνιστές στο Hunger Games, Liam Hemsworth και Woody Harrelson, ενώνουν τις δυνάμεις τους για το γουέστερν με στοιχεία θρίλερ By Way of Helena. Η πλοκή ακολουθεί έναν Τεξανό έφιππο αστυνομικό (Hemsworth) στο 1880 που αποσπάται σε μια απομακρυσμένη πόλη για να ερευνήσει μια σειρά μυστηριωδών φόνων. Ο Harrelson θα υποδυθεί έναν ιερέα με πολύ ισχυρή επιρροή στους κατοίκους της πόλης. Η σκηνοθεσία είναι του Kieran Darcy- Smith.

* O Henry Czerny θα υποδυθεί το γιο του Christopher Plummer στο Remember, ένα θρίλερ σε σκηνοθεσία του Atom Egoyan. Σύμφωνα με την αόριστη περιγραφή, στην ταινία “το πιο σκοτεινό κεφάλαιο της σύγχρονης ιστορίας συγκρούεται με μια σύγχρονη αποστολή εκδίκησης”.

* O Danny Glover θα συμμετέχει στο καναδικής παραγωγής θρίλερ δράσης “Gridlocked” με πρωταγωνιστή τον Dominic Purcell ως ένα πρώην μέλος του SWAT που γίνεται η σκιά ενός κινηματογραφικού αστέρα (Cody Hackman). Ο Glover θα υποδυθεί τον αρχηγό της αστυνομίας. Η σκηνοθεσία είναι του Allan Ungar.

* Ο star του WWE, John Cena, θα είναι στο cast του The Nest των Tina Fey και Amy Poehler. Λεπτομέρειες για το ρόλο του δεν έχουν γίνει γνωστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα