Λυκούδης: "Πολιτικά σκουλήκια" όσοι μιλάνε για χρηματισμό ανεξάρτητων

Ως "άθλια κατηγορία από πολιτικά σκουλήκια" χαρακτήρισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Λυκούδης τις αιχμές για χρηματισμούς και άλλων ανεξάρτητων βουλευτών που άφησαν νωρίτερα με κοινή ανακοίνωσή τους οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Θόδωρος Παραστατίδης.

"Η απόπειρα χρηματισμού, έστω και ενός βουλευτή, έστω και μόνο η σοβαρή πιθανότητα αυτής της απόπειρας, δημιουργεί μια βαριά σκιά, δυστυχώς για όλους τους βουλευτές, που άλλαξαν στάση απέναντι στην κυβέρνηση, από την ψηφοφορία

του προϋπολογισμού στην ψηφοφορία για την προεδρία της Δημοκρατίας. Αδιαμφισβήτητος τρόπος, να αρθεί αυτή η σκιά για τους εν λόγω βουλευτές, είναι η αποχή τους από τις επόμενες ψηφοφορίες", ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι δύο βουλευτές.

"Είναι το αποκορύφωμα της γελοιότητας. Δεν αφορά κανέναν από τους συναδέλφους μου. Πολύ περισσότερο για μένα προσωπικά, που εδώ και μήνες – από τον περασμένο Μάιο, δηλώνω ότι είμαι υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, ανεξάρτητα από την στάση μου έναντι της κυβέρνησης. Γι' αυτό και δεν έδωσα ψήφο εμπιστοσύνης, ούτε ψήφισα τον προϋπολογισμό. Πρόκειται περί αθλιότητας", σχολίασε ο κ. Λυκούδης.

Διαβάστε επίσης:

Η απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη (VIDEO+ΗΧΗΤΙΚΟ)

Μήνυση κατέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς!

Keywords
Τυχαία Θέματα