Ληστείες με ανήλικους δράστες

Δυο συνεχόμενες βραδιές προσπάθησαν να διαρρήξουν το περίπτερο ενός 27χρονου στη Μυτιλήνη τέσσερις ανήλικοι, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να προκαλέσουν ζημιές! Σαν να μην έφτανε η αποτυχία τους, ο μοναδικός Έλληνας από την παρέα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Ο 16χρονος είχε συνεργούς τρεις Ρουμάνους που δεν εντοπίστηκαν και αναζητούνται, καθώς ο ίδιος ομολόγησε ότι είχαν επιχειρήσει να διαρρήξουν

το ίδιο περίπτερο και την προηγούμενη νύχτα. Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και φθορές ξένης ιδιοκτησίας και ο ανήλικος δράστης παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

-Δυο ανήλικοι ηλικίας 16 χρόνων και δυο μεγαλύτεροι τσιγγάνοι ηλικίας 24 και 22 χρόνων κρύβονταν πίσω από τις διαρρήξεις σε τέσσερα καταστήματα και ένα όχημα και τρεις κλοπών αυτοκινήτων στην περιοχή της Σπάρτης, οι οποίες εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

- Ένας 14χρονος τσιγγάνος και ένας 24χρονος συνεργός του συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς, τη στιγμή που προσπαθούσαν να κλέψουν μια τσάπα και μια αυτόματη χορτοδετική μηχανή συνολικής αξίας 3.500 ευρώ από ένα κατάστημα με ανταλλακτικά στις Κυδωνιές Φαρρών στην Αχαΐα. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα