Η πρώην σύντροφος του Ολάντ «διαφημίζει» τις εξωσυζυγικές σχέσεις

"Αφήστε το πάθος σας να σας κυριεύσει και κάντε μία εξωσυζυγική σχέση.". Με τα λόγια αυτά, η πρώην σύντροφος και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, Σεγκολέν Ρουαγιάλ , προτρέπει τους Γάλλους πολίτες να συνάψουν "ανάρμοστες" σχέσεις αφήνοντας αχαλίνωτο το πάθος τους.

Σε μία φωτογραφία όπου η ίδια απεικονίζεται εμφανώς νεότερη, με μακριά μαλλιά, η 60χρονη Σεγκολέν, που επί 30 χρόνια ήταν σύντροφος του Ολάντ καλεί τους Γάλλους να απατήσουν τον σύντροφό τους. Η ίδια είναι έξαλλη με το photoshop

γαλλικής ιστοσελίδας που προωθεί την... απιστία και τη δείχνει ως μία νεαρή κοπέλα να συμβουλεύει τους χρήστες να ζήσουν το πάθος τους και να προβούν σε μοιχεία.

Εμφανώς ενοχλημένη , η Σεγκολέν κατηγόρησε τη γαλλική ιστοσελίδα "Victoria Milam" ότι χρησιμοποίησε την εικόνα και το όνομά της για εμπορικούς λόγους συνδέοντάς την μάλιστα με την απιστία. Το πρώην "βαρύ πυροβολικό" των Γάλλων Σοσιαλιστών δήλωσε στην εφημερίδα "Le Figaro":

"Θεωρώ πως η χρήση της εικόνας και του ονόματός μου για οικονομικούς λόγους είναι απαράδεκτη. Πρόκειται για παράβαση του νόμου και μάλιστα έχω ήδη λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την απόσυρση της καμπάνιας".

Keywords
Τυχαία Θέματα