Λάκης Γαβαλάς: ''Έχασα έναν έρωτα επειδή δεν πήρα ναρκωτικά''

Απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη γυναίκα της παρέας του «Όλα τρέλα», Δούκισσα Νομικού, κάθισε το βράδυ της Δευτέρας ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο επιχειρηματίας και δημιουργός μόδας μίλησε για όλα, ενώ περίεγραψε στιγμές από τη ζωή του μέσα στη φυλακή. Στη συνέχεια, μάλιστα, της συζήτησης δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι «έχασα έναν έρωτα επειδή δεν θέλησα να πάρω ναρκωτικά», αλλά και να μιλήσει δημόσια και για το ενδεχόμενο να υιοθετούσε ένα παιδί.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

«Δεν έκανα ποτέ ούτε ένα τρίφυλλο και αυτό μου στοίχισε πολλά ακόμα και έναν μεγάλο έρωτα», αποκάλυψε εισπράττωντας ένα μεγάλο μπράβο από τη Δούκισσα Νομικού.

O Λάκης Γαβαλάς τόνισε ακόμα ότι νιώθει αδικημένος με τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η ελληνική δικαιοσύνη δεδομένου ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία ασωτία ή κατάχρηση στη ζωή του. «Ούτε στα ναρκωτικά έπεσα, ούτε στο τζόγο, ούτε στις Ρωσίδες για να πω “καλά να πάθεις” πλήρωνε», εξήγησε.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Στη συνέχεια, ο δημιουργός μόδας αναφέρθηκε και στον καιρό που πέρασε στη φυλακή και έδωσε για ακόμη μια φορά εξηγήσεις για τη Vogue και τις κατσαρίδες. «Πώς έκανες μπάνιο», ρώτησε το κορίτσι του Θέμου με τον επιχειρηματία να αποφεύγει την απάντηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα