Απίστευτο: Κλέφτης βρήκε το θύμα του μετά από 35 χρόνια και...

O Michael Goodman ήταν έφηβος όταν τα τέλη της δεκαετίας του '70 είχε κλέψει τον επίσης έφηβο Claude Soffel στα σκαλιά του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, στη Νέα Υόρκη. Του πήρε την κάρτα του λεωφορείου και άρχισε να τρέχει. Βέβαια, συνελήφθη λίγο αργότερα και ακολουθήθηκαν όλες οι τυπικές διαδικασίες.

Ψάχνοντας στο Facebook, 35 χρόνια αργότερα, ο 53χρονος πλέον είδε το όνομα

του Soffel σε ένα post και αποφάσισε πως ήρθε καιρός να του ζητήσει συγνώμη. Έγραψε λοιπόν στον τοίχο του άλλοτε θύματος του:

«Για κάποιο λόγο υπήρχαν μυστικοί αστυνομικοί εκεί και με συνέλαβαν αμέσως. Ο πατέρας μου έπρεπε να φύγει από τη δουλειά και να έρθει να με πάρει. Δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με μένα. Ποτέ δεν ξέχασα το περιστατικό ή το όνομα σου (με στοίχειωνε όλη μου τη ζωή). Ήμουν στο Facebook και διάβαζα για τον αγαπημένο μου φούρνο που θα κλείσει και πραγματικά ξαφνιάστηκα. Επιτέλους μπορώ να πω χίλια συγνώμη που έπρεπε να το περάσεις αυτό πριν τόσα χρόνια. Απλά ήθελα να φανώ σκληρός για να εντυπωσιάσω έναν τύπο που δεν πίστευε πως είμαι σε συμμορία. Χαζό, ε;»

Μετά από δέκα ημέρες ήρθε και η απάντηση:

«Michael A. Goodman, προφανώς είσαι καλύτερος άνθρωπος σήμερα. Wow. Περίεργο πράγμα η μνήμη. Αναγνωρίζω κι εγώ το όνομα σου τώρα. Λοιπόν... δεκτή η συγνώμη σου».

Τέλος καλό, όλα καλά!

Keywords
Τυχαία Θέματα