Κυβέρνηση… κάτω από το αυλάκι!

Ένα από τα χαρακτηριστικά του ανασχηματισμού είναι ότι όλοι οι νομοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία) έχουν έναν ή δύο κυβερνητικούς.

Οι Πελοποννήσιοι της νέας Κυβέρνησης με πρώτο και κύριο τον ίδιο τον Πρωθυπουργό είναι η παρακάτω:

Αντώνης Σαμαράς: Πρωθυπουργός (ο ίδιος κατάγεται από την Πύλο της Μεσσηνίας και η σύζυγος του από το Ναύπλιο της Αργολίδας)

Γκίκας Χαρδούβελης: Υπουργός Οικονομικών (κατάγεται από τα τα Πούλιθρα της Αρκαδίας.

Δημήτρης Αβραμόπουλος:

Υπουργός Εθνικής Άμυνας (κατάγεται από το Ελληνικό της Αρκαδίας)

Γιάννης Λαμπρόπουλος: Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας (βουλευτής Μεσσηνίας με τη Νέα Δημοκρατία– κατάγεται από την Ελληνοεκκλησιά Μεσσηνίας)

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (Βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ – κατάγεται από τη Μυγδαλιά Γορτυνίας.

Γιάννης Μανιάτης: Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (βουλευτής Αργολίδας με το ΠΑΣΟΚ – κατάγεται από το Άργος)

Νίκος Ταγαράς: Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία – κατάγεται από το Χιλιομόδι Κορινθίας.

Γιάννης Αδριανός: Υφυπουργός Αθλητισμού (Βουλευτής Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία – κατάγεται από τη Νέα Επίδαυρο της Αργολίδας.

Λεωνίδας Γρηγοράκος: Αναπληρωτής υπουργός Υγείας (Βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ - κατάγεται από τη Σπάρτη Λακωνίας)

Keywords
Αναζητήσεις
what is kato apo to avlaki
Τυχαία Θέματα