Γιάννης Λούλης: "Ανακύκλωση φθαρμένου υλικού ο ανασχηματισμός"

Ανασχηματισμό εσωκομματικού τύπου και εσωκομματικής αναδιάταξης χαρακτήρισε τη νέα κυβερνητική σύνθεση ο γνωστός επικοινωνιολόγος και πολιτικός αναλυτής, Γιάννης Λούλης.

Ο κ. Λούλης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι επιλογές αυτές να φθείρουν τελικά ακόμη περισσότερο την εικόνα της κυβέρνησης, η οποία επιχείρησε με τον ανασχηματισμό να διορθώσει κάπως την ραγισμένη εικόνα της.

Σύμφωνα με τον κ. Λούλη, από την στιγμή που ξεκίνησαν οι κυβερνήσεις συνεργασίας έπρεπε και να ανοίξουν οι πόρτες

σε ανθρώπους μη κομματικούς, από την αγορά, οι οποίοι να ξέρουν να κυβερνούν.

Για τα πρόσωπα της κυβέρνησης ο κ. Λούλης εμφανίστηκε ιδιαίτερα καυστικός: «Δεν είναι οι καλύτεροι, δεν με πείθουν οι άνθρωποι αυτοί για τις ικανότητές τους. Ας μείνουν στη Βουλή να κάνουν τη δουλειά του Βουλευτή», ανέφερε και τόνισε:

«Είναι φτωχό το πολιτικό υλικό, άνθρωποι χωρίς εμπειρίες από τη ζωή. Ανακύκλωσαν τα ίδια πρόσωπα. Τράπουλα με φθαρμένα χαρτιά. Δεν είναι σαρωτικός ανασχηματισμός είναι ανακύκλωση φθαρμένου υλικού.

Όσον αφορά για την ανάληψη του υπουργείου Οικονομικών από τον κ. Γκίκα Χαρδούβελη ανέφερε: Δεν έχει κατάλληλο στέλεχος η Ν.Δ. να αναλάβει αυτό το υπουργείο. Ευτυχώς που υπήρξε και ο κ. Χαρδούβελης, είναι όμως ο κατάλληλος άνθρωπος για να είναι σύμβουλος σε υπουργό».

Keywords
Τυχαία Θέματα