Κουρουμπλής: "Η χρηματοδότηση των νοσοκομείων γίνεται κανονικά"

«Είναι θέμα ημερών να δοθούν στην αγορά 200 εκατομμύρια ευρώ, που αφορούν σε οφειλές προς τις εταιρείες που προμηθεύουν υγειονομικό υλικό», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο υπουργός υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Τόνισε ότι η χρηματοδότηση των νοσοκομείων γίνεται κανονικά και κανένα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα, καταλογίζοντας σε «ορισμένα κανάλια δήθεν ευαισθησία".

Ο υπουργός υγείας σημείωσε ότι «κάποιοι διοικητές

Νοσοκομείων παίζουν παιχνίδια» και έκανε λόγο για «ντροπή» καλώντας όποιον από αυτούς δεν του πάει η Κυβέρνηση να παραιτηθεί και πρόσθεσε : «Δέκα χρόνια οι προηγούμενοι κρατούσαν τις διαδικασίες για να παίρνουν χωρίς διαγωνισμούς κάποιοι άλλοι τις προμήθειες και εγω τώρα διορθώνω την κατάσταση ,αλλάξαμε την σύσταση της επιτροπή για να μπορούμε να κάνουμε διαγωνισμούς» , είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουρουμπλής πρόσθεσε πως η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου «ενοχλεί γιατί και στο κοινοβούλιο επιθυμεί να βάλει τάξη αλλά και να αναβαθμίσει το κοινοβούλιο» , αφήνοντας αιχμές για τα τηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα