Κώστας Τριαντάφυλλος: "Ο Καραμανλής δεν είναι κατάλληλος για Πρόεδρος Δημοκρατίας" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είναι μια χρυσή ευκαιρία να γίνει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των κόμματων για το τι έχει γίνει, που βρισκόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε από δω και πέρα» είπε στα Παραπολιτικά 90,1, και στην εκπομπή 901 Κεντροαριστερά στα FM, με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο και τον Γρηγόρη Ψαριανό, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τριαντάφυλλος.

Σημείωσε ότι με τη συζήτηση θα ξέρουμε τι σκέφτεται και τι προτείνει το κάθε κόμμα τονίζοντας πως στο πλαίσιο αυτό είναι θετική

η πρωτοβουλία της κυβέρνησης…

Σε ερώτηση αν το αποτέλεσμα της ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή είναι προάγγελος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, τα διαχώρισε λέγοντας πως: «Κάποιος που καταψηφίζει την παρούσα κυβέρνηση δεν είναι δεδομένο πως θα καταψηφίσει και για την Προεδρία της Δημοκρατίας».

Αιχμηρός ήταν ωστόσο ο κ. Τριαντάφυλλος με το θέμα της επιλογής προσώπου, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάνοντας αυστηρή κριτική στον Κώστα Καραμανλή, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο: «Ο Κώστας Καραμανλής δεν είναι πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής για την προεδρία», σημειώνοντας πως: «Σηματοδοτεί μια περίοδο που ακόμα την πληρώνουμε …».

Σε ερώτηση για συνέδριο Δημοκρατικής Παράταξης ή ΠΑΣΟΚ, απάντησε πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ανασυγκροτηθεί και στη συνέχεια να πάει σε κάτι ευρύτερο …

Τέλος, για το μεταναστευτικό είπε πως το μείζον είναι πως θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που πολιτεύεται η Ευρώπη στο θέμα και όχι να περιοριστούμε ως χώρα στο πως θα διαχειριστούμε το θέμα σε κάθε γειτονιά και κάθε δήμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα