Κώστας Γιαννούλης: "Είμαστε εκεί που αρμόζει στον Ολυμπιακό"

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή της βαθμολογίας είναι ο Κώστας Γιαννούλης.

Ο άσος των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η ομάδα βρίσκεται εκεί που της αρμόζει και παραδέχτηκε ότι η πρώτη θέση δίνει σε αυτόν και τους συμπαίκτες του «άλλο αέρα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά και την πρώτη εβδομάδα του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο, ενώ έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA

για:

Το ματς με τον Παναιτωλικό: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που από την προηγούμενη εβδομάδα είμαστε ξανά στην πρώτη θέση. Εκεί που αρμόζει στον Ολυμπιακό. Σίγουρα, το ματς της Κυριακής δεν πρέπει να το υποτιμήσουμε. Ο Παναιτωλικός είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος φέτος, έχει μία πολύ δυνατή ομάδα, που έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία, έχει δεχθεί τα ίδια γκολ με εμάς. Δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε καθόλου, αλλά τον πρώτο λόγο τον έχουμε εμείς και μέσα στην έδρα μας, ώστε να πάρουμε το τρίποντο και να παραμείνουμε στην κορυφή».

Το αν πιστεύει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να διατηρηθεί στην πρώτη θέση μέχρι το τέλος:«Σίγουρα. Κακά τα ψέματα, το πρωτάθλημα είναι αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ διαφορετικά όταν κυνηγάς απ’ όταν σε κυνηγάνε. Αυτή τη στιγμή είμαστε πάνω από τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, αν μπορέσουμε να πάρουμε και μεγαλύτερη διαφορά. Όταν είσαι πρώτος στη βαθμολογία, σίγουρα έχεις άλλον αέρα».

Τον Βίτορ Περέιρα: «Ο κάθε προπονητής έχει τις δικές του απόψεις, θα προσπαθήσουμε να αφομοιώσουμε ό,τι θέλει. Έχει πολύ λίγο χρόνο στην ομάδα, οι αλλαγές δεν θα φανούν σίγουρα την Κυριακή, αλλά με την πάροδο του χρόνου. Δουλεύουμε κυρίως στο πρεσάρισμα, να «πνίγουμε» τους αντιπάλους, ειδικά εντός έδρας».

Το μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας. Μας βοηθάει πολύ, γι’ αυτόν παίζουμε, για να του δίνουμε χαρά. Ευελπιστώ ότι τώρα που ξαναβρεθήκαμε στην πρώτη θέση να είναι και αυτοί χαρούμενοι και να έρθουν να μας στηρίξουν και στα επόμενα παιχνίδια».

Για την επίσκεψη στο «Ελπίδα»: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνει η ομάδα, που βοηθάει διάφορους οργανισμούς. Αυτά τα παιδιά χρειάζονται αγάπη, συμπαράσταση και η ομάδα δείχνει ότι είναι δίπλα και ότι προσπαθεί να βοηθήσει κι αυτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα