Κορμάρα Ελληνίδα τραγουδίστρια στην παραλία! (ΦΩΤΟ)

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η Αμαρυλλίς ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να κάνει κάποιες βουτιές σε πλαζ της Βούλας.

Η 32χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την άψογη σιλουέτα της.

background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"/pp Open Sans', Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: normal; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">

Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή, αφού η καθημερινή άσκηση και η υγιεινή διατροφή έχουν γίνει τρόπος ζωής για την ίδια.

«Διαφωνεί με τις επιθετικές δίαιτες και δεν έχει εμμονή με τη ζυγαριά της, αφού θεωρεί ότι τα κιλά δε σχετίζονται με την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση. Δεν ζυγίζεται ποτέ, αφού εμπιστεύεται πάντα τα ρούχα της που της δείχνουν τους περιττούς πόντους», ανέφερε φίλη της τραγουδίστριας.

Keywords
Αναζητήσεις
tragoudistria stin kyoro
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Παραπολιτικά
Κορμάρα Ελληνίδα, ΦΩΤΟ,kormara ellinida, foto