"Κόπηκαν" Βογιατζάκη-Παπαβασιλείου από τις "Γυναίκες"

Πριν από λίγο καιρό το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε τη «μάχη» της Έλενας Παπαβασιλείου και της Δέσποινας Καμπούρη στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του Ε «Γυναίκες».

Και μπορεί ο ντόρος που προκλήθηκε να ήταν μεγάλος αλλά φαίνεται ότι το κανάλι είχε άλλα σχέδια για τις παρουσιάστριες...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η εκπομπή απο σήμερα... αλλάζει!

Σήμερα λοιπόν αναμένεται να ανακοινωθεί στις Σοφία Βογιατζάκη και Έλενα Παπαβασιλείου

η αποχώρησή τους από την εκπομπή και η λήξη της συνεργασίας τους με το κανάλι.

Οι λόγοι του «κοψίματος»; Από όσα λέγονται στους κύκλους του Ε, οι ιθύνοντες θέλουν να αλλάξουν το κόνσεπτ της εκπομπής, γυρίζοντας τα θέματα σε πιο κοινωνικά, καθώς και ότι επιθυμούν να έχουν καλεσμένους εξειδικευμένους επιστήμονες, αλλά και θέματα ευ ζην.

Αυτό σημαίνει ότι θα απομακρυνθούν από τις καλλιτεχνικές ενότητες και εκείνες της συζήτησης σε θέματα της σόουμπιζ. Προφανώς αυτό θα περιέχει και όποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι.

Στην εκπομπή θα παραμείνουν το δυνατό χαρτί της εκπομπής, Νόνη Δούνια και η Δέσποινα Καμπούρη, οι οποίες θα συνεχίσουν μέχρι και το τέλος του Ιουλίου, το επίσημο τέλος της φετινής σεζόν.

Αναμένεται ότι μέχρι την ώρα έναρξης της εκπομπής να σταλθεί το επίσημο δελτίο τύπου-ανακοίνωση, όπου θα ενημερωθούν οι τηλεοπτικοί συντάκτες και ο Τύπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα