Κεδίκογλου στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: Στόχος μας η πρωτιά στις Ευρωεκλογές

«Καθαρά ψηφοσυλλεκτικός ο τρόπος κατάρτισης του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

Ο Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στη διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα της οικονομίας σχετικά με τις απόψεις που ακούστηκαν για το ευρώ τόνισε ότι «Είναι επιτακτικό

η Ελλάδα να βεβαιώνει για την σταθερότητά της που εδραιώνεται αυτή τη στιγμή στη χώρα. Η οικονομία της πηγαίνει καλύτερα και έχουμε καλύτερες προοπτικές. Έχουμε φτάσει στο σημείο να δρέψουμε τους καρπούς από τις θυσίες των Ελλήνων, δεν θα αφήσουμε κανέναν να το διακινδυνεύσει».

Σχετικά με το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών και τις δημοσκοπήσεις ανέφερε:

«Σ’ αυτές τις εκλογές στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι η Ελλάδα συνεχίζει σταθερά. Οι Έλληνες δεν θα αφήσουν κανέναν να διακινδυνεύσει τις θυσίες τους. Οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν ότι οι Έλληνες δεν θέλουν εκλογές, θέλουν η κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Είμαστε βέβαιοι ότι θα πάμε πολύ καλά. Ο στόχος είναι φυσικά η πρωτιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα