Καθηγητής έκλεβε λεφτά από τους μαθητές του

Δύσκολα τα πράγματα για έναν καθηγητή φυσικής αγωγής σε γυμνάσιο της Φλόριντα, ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεβε χρήματα από τα πορτοφόλια των μαθητών του.

Η αστυνομία άρχισε να ερευνά την υπόθεση τον περασμένο Απρίλιο, όταν κάποιοι μαθητές κατήγγειλαν ότι έλειπαν χρήματα από τα πορτοφόλια τους.

Κι επειδή σύμφωνα με τη νομοθεσία απαγορεύεται να εγκατασταθούν κάμερες μέσα στα αποδυτήρια, έβαλαν μέσα στο πορτοφόλι ενός μαθητή προσημειωμένα χαρτονομίσματα, αξίας 140 δολαρίων για να πιάσουν τον γυμναστή στα πράσα.

Ο καθηγητής είχε καταφέρει να ξεφύγει, όμως τη Δευτέρα

δεν ήταν και τόσο τυχερός, αφού ένας μαθητής παρατήρησε ότι έλειπαν και πάλι χρήματα. Την ίδια μέρα λοιπόν οι αστυνομικοί ερεύνησαν τα χέρια μαθητών και καθηγητών για να βρουν υπολείμματα από την αόρατη πούδρα που είχαν ρίξει στα χαρτονομίσματα.

Έτσι λοιπόν αποδείχθηκε ότι ο ένοχος ήταν ο γυμναστής, ο οποίος παραδέχθηκε πως πήρε ένα χαρτονόμισμα των 50 δολαρίων από το πορτοφόλι του μαθητή και πως συνολικά έχει κλέψει 170 δολάρια από τα παιδιά.

Όπως είπε, έψαχνε να βρει τα ντουλάπια των μαθητών που ήταν ξεκλείδωτα και μετά άνοιγε τα πορτοφόλια τους για να βρει χρήματα.

Ο γυμναστής έφυγε από το σχολείο με σκυμμένο το κεφάλι και είπε ότι δεν θα ξαναδιδάξει στο σχολείο ακόμα κι αν του το επιτρέψουν γιατί κανείς δεν θα του έχει πλέον εμπιστοσύνη.

Στο παρελθόν, ο καθηγητής είχε επίσης κατηγορηθεί πως είχε κρατήσει για τον εαυτό του 1.200 δολάρια τα οποία του τα είχαν δώσει μαθητές για να αγοράσουν αθλητικές στολές.

Keywords
Τυχαία Θέματα