Καταπέλτης κατά της Τρόικας ο Λυκουρέντζος

Με σφοδρή επίθεση κατά της Τρόικας ξεκίνησε την ομιλία του ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας στον Προϋπολογισμό Ανδρέας Λυκουρέντζος, δείχνοντας ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας δεν θα δεχθεί να ψηφίσει νέα μέτρα.

"Οι εταίροι μας αμφισβητούν τον προϋπολογισμό και πιέζουν για νέα μέτρα. Ελπίζω να μην βρουν εδώ μέσα συμμάχους. Ως τώρα οι εταίροι μας έπεσαν δυο φορές έξω. Και πέρσι και πρόπερσι διατύπωσαν

ενστάσεις και διαψεύσθηκαν. Και τις δυο φορές επαληθεύθηκαν οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης. Εμείς θα επιβεβαιωθούμε και φέτος. Εμείς θα πετύχουμε τους στόχους. Και πέρσι ζητούσαν περισσότερα μέτρα. Το γεγονός ότι πέρσι δεν ελήφθησαν τα μέτρα που ζητούσε η Τρόικα, βοήθησε ώστε να πετύχουμε τους στόχους του προϋπολογισμού" είπε ο κ. Λυκουρέντζος.

Ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι αυτή την ώρα άλλα περιοριστικά και υφεσιακά μέτρα θα ήταν καταστροφικά. "Δεν θα τα άντεχε ούτε η κοινωνία ούτε η οικονομία. Θα υπονόμευαν την αναπτυξιακή πορεία που ήδη έχει ξεκινήσει. Η Ελλάδα απέδειξε την αξιοπιστία της" κατέληξε ο κ. Λυκουρέντζος.

Διαβάστε επίσης:

"Έτοιμη για όλα" η κυβέρνηση απέναντι στην Τρόικα

"Κλείνουν το μάτι" στον Αλέξη Τσίπρα οι Βρυξέλλες

Keywords
Τυχαία Θέματα