Καταγγελίες Παυλή για τα σπήλαια Κάψια στην Τρίπολη(VIDEO)

Για απαράδεκτη λειτουργία των σπηλαίων του Κάψια μίλησε ευθέως μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Παυλής.

Προχώρησε σε καταγγελίες που αφορούσαν εργαζόμενους των σπηλαίων, λέγοντας ότι λίγο καιρό πριν ήθελε να επισκεφθεί τα σπήλαια ένα λεωφορείο με τουρίστες εκτάκτως και επειδή τελείωνε το ωράριο των εργαζομένων δεν εξυπηρετήθηκε! Είπε ότι πρόκειται για καθημερινό φαινόμενο που υποβαθμίζει τα σπήλαια και ότι «το ωράριο, είναι ωράριο, αλλά αν χρειαστεί να κάτσουν μισή και μία ώρα παραπάνω οι εργαζόμενοι, να κάτσουν».

Ο

Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (ΚΕΔΗΤ) –στην οποία υπάγονται τα σπήλαια – Μιλτιάδης Κοκκινάκος είπε ότι «όταν υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού, δεν δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι εκεί οι εργαζόμενοι που όλοι είναι από προγράμματα του ΟΑΕΔ». Για το καταγγελλόμενο περιστατικό, είπε ότι «πήραν τηλέφωνο 3 παρά 20, οι εργαζόμενοι ρώτησαν τι ώρα θα έρθουν και από το τουριστικό γραφείο, δεν πήραν ποτέ τηλέφωνο πίσω».

ΠΗΓΗ:Kalimera-arkadia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα