Χρήστος Μενιδιάτης: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους

Δεν είναι ο μήνας του Χρήστου Μενιδιάτη. Ο τραγουδιστής για τρίτη φορά μπήκε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους. Στις αρχές του Οκτώβρη ο Χρήστος Μενιδιάτης μπήκε στο νοσοκομείο με οξύ πόνο για να κάνει εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας. Αυτή τη φορά, πάλι, με έντονους πόνους ο τραγουδιστής εισήχθη στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων να αναβληθεί και η πρεμιέρα που θα είχαν σήμερα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στο Gotham City Stage.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Ηλίας

Βρεττός μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ο τραγουδιστής έγραψε συγκεκριμένα:

Ο Χρήστος Μενιδιάτης εισήχθη στο νοσοκομείο για τρίτη φορά μέσα στον τελευταίο μήνα . Οι ξαφνικοί πόνοι ήταν το αποτέλεσμα πρόσφατου χειρουργείου στο οποίο είχε υποβληθεί ο γνωστός καλλιτέχνης. Μετά από τα παραπάνω γεγονότα, οι γιατροί απαγόρευσαν προσωρινά κάθε επαγγελματική δραστηριότητα για τον Χρήστο Μενιδιάτη μέχρι την πλήρη ανάρρωση του.

Η επιχείρηση καθώς και όλοι οι συντελεστές και συνάδελφοι του καινούργιου σχήματος ευχόμαστε περαστικά ,πλήρη και γρήγορη ανάρρωση.

Ευχαριστούμε όλα τα media για την θερμή υποστήριξη τους και ζητούμε την κατανόηση τους .Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την καινούργια ημερομηνία έναρξης».

Keywords
Τυχαία Θέματα