Καρατζαφέρης: Προδότης και ασόβαρος ο Σαμαράς

Δεν έδειξε να έχει ξεκάθαρη θέση για το ποιον θα στηρίξει το ΛΑΟΣ στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Μιλώντας στο Real FM, ο πρώην βουλευτής σημείωσε ότι δεν του αρέσει καμία υποψηφιότητα έδειξε μία προτίμηση στον Καπερνάρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τον Δήμο Αθηναίων,

αλλά προσέθεσε ότι "του λείπει ο τσαμπουκάς". Από την άλλη χαρακτήρισε "έξυπνη επιλογή" τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τον Ηλία Κασιδιάρη, ωστόσο για τον τελευταίο τόνισε ότι "έχει πέντε καλά και δέκα κακά". Όσον αφορά στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι "δεν κάνει για δήμαρχος, του λείπουν βασικά στοιχεία". Από την άλλη, ήταν πιο ξεκάθαρος στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς χαρακτήρισε "καλή επιλογή" την υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη.

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο χαρακτήρισε "προδότη". "Έχω μεγάλη αγωνία για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας, αλλά δεν θα επιστρέψω σε αυτή λόγω του Σαμαρά. Δεν είναι σοβαρός και είναι προδότης. Πρόδωσε τη ΝΔ το 1993 και με τον Έβερτ. Τώρα παραδίδει την Κύπρο στους Τούρκους", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Keywords
Τυχαία Θέματα