Ετοιμάζει παρέμβαση ο Καραμανλής

Έντονος προβληματισμός επικρατεί σε Μαξίμου και Συγγρού για τις διπλές «γαλάζιες». Ειδικά στον πρώτο δήμο της χώρας υπάρχει ο κίνδυνος - στην περίπτωση που είναι μέχρι το τέλος υποψήφιοι ο Α. Σπηλιωτόπουλος και ο Ν. Κακλαμάνης – να μην καταφέρουν να μπουν στον δεύτερο γύρο καθώς «γαλάζιοι» ψηφοφόροι θα έχουν διασπαστεί.

Γι αυτό τον λόγο δεν αποκλείεται να υπάρξει παρέμβαση ακόμα και από τον Κ. Καραμανλή – εφ όσον του ζητηθεί – προκειμένου να αποχωρήσουν από την διεκδίκηση του δήμου της Αθήνας και της περιφέρειας Θεσσαλονίκης

οι «γαλάζιοι αντάρτες». Άλλωστε όπως έχει τονίσει κατ επανάληψη ο ίδιος στους συνεργάτες του, μοναδικός του στόχος είναι η ενότητα της παράταξης.

Όπως διαβάζουμε στο real.gr o Νικήτας Κακλαμάνης αλλά και ο Απόστολος Τζιτζικώστας διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην πρωθυπουργό και συναντώνται τακτικά μαζί του. Παράλληλα το ίδιο καλές σχέσεις έχει και με τον Ά. Σπηλιωτόπουλο που ήταν και ο εκπρόσωπος της ΝΔ με το που ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος ο Κώστας Καραμανλής.

Στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε δεν θα είναι η πρώτη φόρα που ο πρώην πρωθυπουργός θα καλείτε να βάλει πλάτη και να παίξει τον ρόλο του πυροσβέστη προκείμενου να κατευνάσει τις αντιδράσεις που υπάρχει στο εσωτερικό της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα