Καμίνι η χώρα

Για το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014, ο καιρός προβλέπεται αίθριος . Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο από βόρειες 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά στους 30 με 34 βαθμούς και στο Αιγαίο στους 27 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία,

αναμένεται καλοκαιρία. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 32 βαθμούς. Το πρωί στο Θρακικό θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν με μικρή ένταση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 με 34 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο αναμένεται αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς.

Στην ανατολική Πελοπόννησο και στα Κύθηρα θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 6 με 7 μποφόρ, που νωρίς το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Στην Κρήτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια, αλλά θα πνέουν θυελλώδεις βοριάδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στη βόρεια Κρήτη έως τους 27 βαθμούς και στη νότια μέχρι τους 30.

Στο Καστελλόριζο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μικρής έντασης.

Στα υπόλοιπα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στη Σάμο και στην Ικαρία προβλέπονται, αίθριος καιρός και βοριάδες 7 με 8 μποφόρ.

Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 7 και από το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλία αναμένεται καλοκαιρία. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 34 βαθμούς.

Στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα έχουμε λίγες τοπικές νεφώσεις και μέχρι και το μεσημέρι δυνατούς βοριάδες. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός και τα θερμόμετρα το μεσημέρι θα δείχνουν 30 βαθμούς Κελσίου. Στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιάδες 3 με 4 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα