Κακλαμάνης στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: "Είμαι Ν.Δ. ... αλλά εκείνης με σήμα τον πυρσό"

«Νέα Πολιτική Άνοιξη κι όχι Νέα Ελλάδα» πρότεινε ο Νικήτας Κακλαμάνης να επιλέξει ο Σαμαράς για την αλλαγή ονόματος στη Ν.Δ, μιλώντας στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας προέβλεψε

ότι δεν πρόκειται να γίνουν εθνικές εκλογές, όποιοι κι αν είναι το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών σημειώνοντας: «Δεν πρόκειται να προκηρυχθούν εθνικές εκλογές. Απλά θα διαμορφωθεί το κλίμα μέσα στο οποίο θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές, οι οποίες θα γίνουν είτε στο τέλος του φθινοπώρου ή τον Φεβρουάριο όπου επισήμως λήγει και η θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας και όπως είπε ο κ. Τσίπρας είτε και τον Γλέζο να προτείνουν δεν πρόκειται να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να οδηγεί η χώρα σε εκλογές».

Δεν έκρυψε την πικρία του ωστόσο ο κ. Κακλαμάνης για την διαγραφή του από τη Ν.Δ. σημειώνοντας ότι «εγώ εξακολουθώ να ανήκω στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με σήμα τον πυρσό». Ξεκαθάρισε ότι κάποια πρόσωπα όπως αυτό του Γιώργου Μουρούτη δεν τα γνώριζε παρά μόνο όταν έγιναν στενοί συνεργάτες του Σαμαρά, ενώ σχολιάζοντας την πρόθεση του πρωθυπουργού να αλλάξει το όνομα της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε «προτείνω στον κ. Σαμαρά να μην ονομάσει το νέο κόμμα Νέα Ελλάδα, αλλά Νέα Πολιτική Άνοιξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα