Κακλαμάνης: "Πολύ ισχυροί επέβαλαν τον Χαρδούβελη"

του Γιώργου Λυκουρέντζου

Προβληματισμό στο κυβερνητικό στρατόπεδο προκαλεί η σημερινή σφοδρή επίθεση του πρώην Προέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολου Κακλαμάνη κατά του Αντώνη Σαμαρά και του Υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη προσθέτοντας έτσι ένα ακόμα επεισόδιο στο σήριαλ των κλυδωνισμών του κυβερνητικού καραβιού. «Δεν ξέρω ποιοι επέλεξαν ή επέβαλαν τον κ.Χαρδούβελη

στο Υπ.Οικονομικών. Μπορεί να είναι πολύ ισχυροί αλλά αν κρίνω από την εμφάνιση του, δεν σέβονται το Κοινοβούλιο μιας και ο εκλεκτός τους δεν σέβεται το κοινοβούλιο. Δεν ξέρω τι έχουν υπ’ όψιν τους και ποιο είδος δημοκρατίας έχουν υπ’ όψιν τους» είπε ο κ. Κακλαμάνης διαμαρτυρόμενος και για τις εκπρόθεσμες τροπολογίες αλλά και για το ότι ο κ. Χαρδούβελης αποφεύγει να απαντά στον κοινοβουλευτικό έλεγχο. «Ο κ. Χαρδούβελης απαξίωσε επί ένα μήνα να έρθει εδώ για τα εμβάσματα στο εξωτερικό και για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος» πρόσθεσε.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε και το ότι ο κ. Κακλαμάνης έλαβε αποστάσεις από τα σενάρια πρόωρης εξόδου από το Μνημόνιο που υποστηρίζουν τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος στρέφοντας τα βέλη του όμως μόνο στον Πρωθυπουργό και στον Υπ.Οικονομικών υπονοώντας ότι αυτοί οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή: «Για να εμφανιστούν οι κ. Σαμαράς και ο κ. Χαρδούβελης ότι σκίζουν τα μνημόνια πριν τα σκίσει ο Τσίπρας, δεν μπορεί η χώρα να πάει στην καταστροφή. Η ψήφος μου είναι ψήφος ανοχής στο μη χείρον αλλά αυτό είναι το χειρότερο. Η χώρα κάθε μέρα πηγαίνει στα βράχια» είπε ο κ. Κακλαμάνης.

Διαβάστε επίσης:

Στο ίδιο "κόμμα" Ραχήλ Μακρή και Πέτρος Τατσόπουλος!

Keywords
Τυχαία Θέματα