Καμπανάκι Κουμουτσάκου για τις εξελίξεις στην διαπραγμάτευση (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Απευχόμαστε παράταση του μνημονίου και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αποφευχθεί. Βρισκόμαστε όμως στην κόψη του ξυραφιού» δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ , με τους στους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, σημειώνοντας ωστόσο ότι «πρέπει να μετρήσουμε πως η χώρα δε μπορεί να μείνει χωρίς χρηματοδότηση».

«Η χώρα υφίσταται

δύο πιέσεις, μία εσωτερική από τη στάση της αντιπολίτευσης, που δημιουργεί πολιτική αστάθεια, και μία από τους δανειστές» σημείωσε ο γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού ΝΔ.
«Έχουμε χτίσει ηθικό δικαίωμα έναντι των δανειστών να μη δεχόμαστε περαιτέρω μειώσεις στις συντάξεις και να μην αποδεχόμαστε ότι υπάρχει δημοσιονομικό κενό» τόνισε.
Αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση και τα ποσοστά της ΝΔ, ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι το κόμμα είναι ο αρμός σταθερότητας του πολιτικού συστήματος ενώ επεσήμανε ότι η πλειονότητα των πολιτών δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές. «Η χώρα δεν αντέχει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, για οικονομικούς λόγους, για λόγους εθνικής ασφάλειας και διότι δεν πρέπει να πάει πίσω η αναθεώρηση του συντάγματος» πρόσθεσε.
Αναφερόμενος τέλος στην υποψήφια με το συνδυασμό του Έλλη Παπαγγελή, η οποία μετά την αμφισβήτηση των νεκρών του Πολυτεχνείου ξαναχτύπησε με ανάρτηση για τα Δεκεμβριανά, ο κ. Κουμουτσάκος είπε δεικτικά: «Μιλάμε τόση ώρα για σοβαρά πράγματα, ας μην πάμε στα λιγότερο σοβαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα