Ένας κανίβαλος του... χρήματος στο θέατρο Vault

Ο Κανίβαλος, η ανείπωτη ιστορία ενός οικονομικού δολοφόνου, του Δημήτρη Ζουγκού είναι ένα φαινομενικά κωμικό έργο που βρίθει κοινωνικών σχολίων για το πώς μπορεί η παγκόσμια συνομωσία να σε τσακίσει. Η πολιτική αυτή αλληγορία - μια σύγχρονη ελληνική εκδοχή στο «θέατρο του παραλόγου» - αποτελεί μια κραυγή διαμαρτυρίας για τα πολιτικά συστήματα που φιμώνουν την ανθρώπινη ελευθερία και τελικά αποκτηνώνουν το άτομο.

To θεατρικό έργο «Ο κανίβαλος» παρουσιάζει τους θαμώνες ενός μπαρ να μην ανησυχούν για το μέλλον του κόσμου.

Ο Ένκι μπάρμαν και σύντροφος της Ινάννα συνομιλεί με τον Μέλχιοτ έναν πλούσιο τύπο που κουβαλά στην τσέπη του περίεργα πράγματα και ισχυρίζεται ότι η κύρια ασθένεια των σκύλων είναι τα μεγάλα φορτηγά. Η εμφάνιση του Κλαρόν, προσωπικότητα παγκόσμιας επιρροής, τους ταράζει άλλα όχι για πολύ αφού σύντομα τον τρώει ένας κανίβαλος.
Το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα καταρρέει. Η Ινάννα που έχει χωρίσει τον Ένκι 366 φορές τον ξαναερωτεύεται. Βρώμικα χρήματα έρχονται στην πόρτα τους. Ο Μέλχιοτ προσπαθεί να κάνει διάγνωση στον κανίβαλο. Ο επιθεωρητής του σώματος δίωξης τους κάνει οικονομικό έλεγχο. Ο Μέλχιοτ αναρωτιέται από τι πάσχουν οι κανίβαλοι.

Η ανομολόγητη ιστορία ενός οικονομικού δολοφόνου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Γιώργος Αγγελόπουλος, Άρτεμις Γρύμπλα, Σοφία Πανάγου, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Αλκμήνη Σταθάτου, Έλενα Τυρέα. ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Γενική είσοδος: 15 ευρώ. Μειωμένο: 10 ευρώ (Φοιτητές/ Μαθητές / Σπουδαστές/ Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ)/ ΑμΕΑ/05 ευρώ Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ)). Πολυχώρος VAULT: Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός. Από τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, ως Τρίτη 31 Μαρτίου 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι πιο καυτές ερωτικές σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου

Αποκάλυψη: O Mέγας Αλέξανδρος είχε θυσιάσει στην Αμφίπολη προς τιμήν της "Αρτέμιδος Ταυροπόλου"

Ταινία για την Κάλλας θα γυρίσουν Πολάνσκι και Αλμοδοβάρ

Η γραφειοκρατία εμποδίζει 12.000 θέσεις εργασίας από παραγωγή ξένων ταινιών

"Twin Sisters": Η ταινία με την απίστευτη ιστορία διδύμων κοριτσιών

Στους κινηματογράφους η ταινία για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Το βιβλίο που κάνει τον Έλληνα να ξανακερδίσει το κέφι του

Keywords
Τυχαία Θέματα