Ήταν ομοφυλόφιλη η Whitney Houston;

Σύμφωνα με ένα βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα, η διάσημη τραγουδίστρια είχε πέσει θύμα εκβιασμού το 1992 όταν κάποιος την απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει την ομοφυλοφιλική σχέση που διατηρούσε με την Robyn Crawford αν δεν του κατέβαλλε 250.000 δολάρια, σύμφωνα με την New York Post.

Ο συγγραφέας Ίαν Χάλπεριν, επικαλείται έκθεση του FBI σύμφωνα με την οποία ο εκβιαστής ο οποίος ήταν δικηγόρος, "διευθέτησε" με τον πατέρα της τραγουδίστριας την υπόθεση σχεδόν αμέσως.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρώην σωματοφύλακας της Whitney, Kevin Ammons, είχε δηλώσει σε μία βιογραφία του John Houston, πατέρα της τραγουδίστριας, ότι εκείνος φοβόταν ότι θα έβγαινε στη δημοσιότητα η παράνομη σχέση των δύο γυναικών.

Το βιβλίο που έχει τίτλο: "Γουίτνει και Μπόμπι Κριστίνα: Το θανάσιμο τίμημα της δόξας", ισχυρίζεται ότι η κόρη της τραγουδίστριας ήταν τοξικομανής από την ηλικία των 14 ετών.

Η 22χρονη πια κοπέλα, είχε γίνει πρωτοσέλιδο ένα χρόνο πριν όταν βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση από την οποία οι γιατροί εκτιμούν ότι δύσκολα θα συνέλθει.

Η διάσημη τραγουδίστρια Whitney Houston άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο μπάνιο της στις 12 Φλεβάρη του 2012.

Η κόρη της βρέθηκε αναίσθητη επίσης μέσα σε μία μπανιέρα...

Keywords
Τυχαία Θέματα