Η τρελή πορεία θανάτου στην Πέτρου Ράλλη

Περίπου στις 10 το πρωί της Τετάρτης, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου συγκρούεται στην Πέτρου Ράλλη, στο νούμερο 10, στο ύψος της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, με ταξί. Στη συνέχεια αναπτύσσει ταχύτητα και περνάει το φανάρι.

Λίγα μόλις μέτρα πιο κάτω, στον αριθμό 24, το Smart χτυπάει την 31χρονη, μητέρα δύο παιδιών η οποία μαζί με τον σύζυγό της επιχειρούσαν να διασχίσουν κάθετα την Πέτρου Ράλλη.

Μετά τη σύγκρουση και τον διαμελισμό

της χάνει τη ζωή της. Παρών και αυτόπτης μάρτυρας είναι ο συζυγός της, ο οποίος σε κατάσταση σοκ μεταφέρεται στον Ευαγγελισμό

Στη συνέχεια το Smart προσκρούει σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και μία μηχανή. Δίπλα από τη μηχανή είναι ο αστυφύλακας, ο οποίος σκοτώνεται ακαριαία.

Η τρελή πορεία όμως έχει και συνέχεια. Το Smart τραυματίζει τον Αιγύπτιο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο, ενώ ακολούθως χτυπάει τη γυναίκα που βρίσκεται στη στάση μπροστά από εργοστάσιο της οδού Πέτρου Ράλλη, την οποία ακρωτηριάζει.

Τέλος, το αυτοκίνητο εκτρέπεται της πορείας του και ανατρέπεται επί της οδού Πέτρου Ράλλη με τον Αλβανό οδηγό να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια.

Ο οδηγός νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Τζάνειο.

Διαβάστε επίσης:

Κρίσιμη η κατάσταση της γυναίκας που ακρωτηριάστηκε στο τροχαίο

Το φονικό smart δευτερόλεπτα πριν σπείρει το θάνατο στην Πέτρου Ράλλη

Έτσι έγινε η τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη (ΦΩΤΟ)

Συγκλονιστικές εικόνες από την τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Πολύνεκρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη

Keywords
Τυχαία Θέματα