Η Ρωσίδα καλλονή που έχει μεταμορφωθεί σε...Hulk (ΦΩΤΟ)

Είναι κρίμα όταν σε μια γυναίκα έχει χαριστεί απλόχερα η ομορφιά και η ίδια κάνει ότι μπορεί για να χάνει την θηλυκότητα της. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι μια 18χρονη Ρωσίδα, η οποία αν και διαθέτει τεράστια μάτια, ιδανικά χαρακτηριστικά και τέλειες αναλογίες δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί πως είναι ικανή να γοητεύσει τους άνδρες.

Η Τζούλια Βινς έχει αποφασίσει πως θέλει να μοιάζει περισσότερο με τον Χουλκ παρά με γυναίκα. Η τριγωνική, μυώδη πλάτη της και τα καλογυμνασμένα χέρια της είναι αυτά που θα προσέξει ο καθένας μόλις την δει αφού η νεαρή κοπέλα έχει βάλει στόχο να είναι η πιο δυνατή γυναίκα στον κόσμο.

Πριν προλάβει να ολοκληρώσει την δεύτερη δεκαετία της ζωής της, η Τζούλια Βινς έχει ήδη τρία παγκόσμια ρεκόρ. Η 18χρονη Ρωσίδα σηκώνει περισσότερα βάρη από κάθε άλλη γυναίκα στον πλανήτη.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο του γυναικείου powerlifting. Μάλιστα, πάρα τις επιτυχίες που ήδη έχει, δεν δείχνει να επαναπαύεται, αφού δηλώνει πως θα συνεχίσει να προπονείται όλο και πιο σκληρά με στόχο να καταρρίψει όσα περισσότερα ρεκόρ γίνεται.

Δείτε φωτογραφίες από την 18χρονη powerlifter:

Keywords
Τυχαία Θέματα