Η Ντόρα για μεταβατική πρόεδρος της ΝΔ

Κρατήστε αυτή την πληροφορία, γιατί στο μέλλον μπορεί να βγει... λαβράκι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να υποχωρεί στο εσωτερικό πεδίο της ΝΔ και τις αρχηγικές τάσεις που έχει εκφράσει, καθώς η σκυτάλη περνά στην Ντόρα Μπακογιάννη. Στο εσωτερικό της ΝΔ υπάρχουν όλο και περισσότεροι που θεωρούν ότι η Ντόρα Μπακογιάννη, μπορεί να αποτελέσει την μεταβατική

πρόεδρο που θα αναδιοργανώσει το κόμμα, πριν την οριστική αντεπίθεση της κεντροδεξιάς και την προσπάθεια - που απέχει ακόμα πολύ- να επανέλθει στην εξουσία.

Το σενάριο αυτό για να ξέρετε έχει φτάσει και μέχρι τα αυτιά του Καραμανλή, με την περίπτωση αυτή να συζητιέται όλο και περισσότερο στους κόλπους της κεντροδεξιάς. Το σενάριο αυτό κερδίζει έδαφος στους υποστηρικτές της άποψης, ότι ο επόμενος επικεφαλής της κεντροδεξιάς, δεν είναι εκείνος που θα οδηγήσει το κόμμα στη εξουσία, αλλά θα επαναφέρει την εσωτερική ισορροπία η οποία έχει χαθεί από τις εκλογές και μετά.

Κάποιοι περισσότερο... πονηροί, λένε μάλιστα πως αν προκριθεί μια τέτοια λύση , τότε ο Κώστας Καραμανλής μέσα σε 6 χρόνια θα έχει κάνει και τον Σαμαρά και την Ντόρα, προέδρους της ΝΔ και αμέσως μετά η κεντροδεξιά θα οδηγηθεί σε έναν νέο πρόεδρο που θα επιχειρήσει να νικήσει τον Τσίπρα, που ήδη θα έχει υποστεί φθορά από την διακυβέρνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα