Η Μαίρη Συνατσάκη μας ξεναγεί στο σπίτι της... (ΦΩΤΟ)

Το πανέμορφο και μοντέρνο διαμέρισμα της Μαίρης Συνατσάκη βρίσκεται στην Αγία Παρασκεύη και η ίδια μας ξεναγεί μέσα από τις σελίδες του περιοδικού «Ok!».

Είναι μοντέρνο και φωτεινό και κάθε τι υπάρχει μέσα είναι εμπνευσμένο από την ίδια. Το vintage παντρεύεται αρμονικά με το μοντέρνο στοιχείο και το αποτέλεσμα είναι στολίδι διακόσμησης.

Μπαίνοντας στο σπίτι αντικρίζεις το σαλόνι, όπου και βρίσκεται η κρεμαστή πολυθρόνα που χαλαρώνει η ίδια. Πάνω από τον καναπέ είναι τοποθετημένο ένα ξύλινο πάνελ με τη φράση

με «See magic» και κρυφό φωτισμό, διακόσμηση την οποία εμπνεύστηκε η ίδια. Με τη φράση αυτή, υπενθυμίζει στον εαυτό της να αναζητά την μαγεία στα καθημερινά απλά πράγματα.

Ο ένας τοίχος του σαλονιού είναι μαύρος με ειδική μπογιά και μοιάζει με μαυροπίνακα σχολείου και στον άλλο έχει τοποθετήσει το έργο τέχνης «The beginning of a new era» του φίλου της εικαστικού Μανώλη Αναστασάκου, που της το έκανε δώρο σε μια περίοδο της ζωής της που της ταίριαζε συμβολικά. Ενώ, η κουζίνα βρίσκεται σε ξεχωριστό δωμάτιο.

«Για την διακόσμηση εστίασα στο ξύλο και στο μέταλλο. Είναι μοντέρνα με βιομηχανικά στοιχεία», εξήγησε η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα