Η Κωνσταντοπούλου "ακύρωσε" τον Σαμαρά

Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό που έκανε απόψε το βράδυ η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αντώνη Σαμαράαρνούμενη να κάνει δεκτό στα πρακτικά, για λόγους κοινοβουλευτικής τάξης όπως είπε έγγραφο που κατέθεσε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και θέλοντας να αποδείξει ότι η κυβέρνησή του ύψωνε ανάστημα στα "θέλω" της τρόικας ο κ. Σαμαράς επικαλέστηκε έγγραφο που είχε

στείλει η τρόικα στα τέλη του 2013 με τις απαιτήσεις της για μέτρα που έπρεπε να ληφθούν το 2014. "Αυτά τα μέτρα που ζητούσε η τρόικα εμείς δεν τα πήραμε" είπε χαρακτηριστικά ο τέως Πρωθυπουργός και προς επίρρωση του λόγου του κατέθεσε το εμπιστευτικό έγγραφο της τρόικας προς την κυβέρνηση στα πρακτικά της Βουλής. Η έκπληξη όλων όμως υπήρξε τεράστια όταν με την ολοκλήρωση της ομιλίας του κ. Σαμαρά η κα Κωνσταντοπούλου απευθύνθηκε στον κ. Σαμαρά ζητώντας του να το επανακαταθέσει γνωστοποιώντας τον αποστολέα και τον παραλήπτη αλλιώς δεν μπορούσε να γίνει παραδεκτό για τα πρακτικά της Βουλής. Από τη Νέα Δημοκρατία πάντως εξέφρασαν την απορία τους πως είναι δυνατόν να μη γίνει αποδεκτό ένα επίσημο έγγραφο του κράτους υποστηρίζοντας ότι φέρει τη σφραγίδα του Υπουργείου Οικονομικών.

Διαβάστε επίσης:

Το... ουάου του Σαμαρά στη Βουλή!

Σαμαράς: "Δεν θα σας αφήσουμε να πάτε τη χώρα στα βράχια"

Keywords
Τυχαία Θέματα