Η Κέιτ, ο Γουίλιαμ και το μωρό στη Νέα Ζηλανδία (ΦΩΤΟ)

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ μαζί με τον μικρό πρίγκιπα Γεώργιο έφτασαν στην Νέα Ζηλανδία και ήδη η πρώτη τους φωτογραφία από τις σκάλες του αεροπλάνου, κάνει το γύρο του κόσμου.

Στο Ουέλινγκτον, έγιναν δεκτοί με τον παραδοσιακό πολεμικό χορό «χάκα» των Μαορί, ενώ ο Δούκας και η Δούκισσα έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την παραδοσιακή υποδοχή τους, επισημαίνει

το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ μάλιστα, φωτογραφήθηκε και με έναν από τους ημίγυμνους Μαορί με τα παραδοσιακά Μαορί τατουάζ στους μηρούς του. Κατά την υποδοχή τους, η μπάντα έπαιξε τον εθνικό ύμνο της Βρετανίας και της Νέας Ζηλανδίας, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επιθεώρησε μία στρατιωτική τιμητική φρουρά.

Για τον ηλικίας οκτώ μηνών πρίγκιπα είναι το πρώτο επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό με τους γονείς του και υπολογίζεται πως θα διαρκέσει συνολικά τρεις εβδομάδες, καθώς η οικογένεια θα παραμείνει στη Νέα Ζηλανδία μέχρι τις 16 Απριλίου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Αυστραλία μέχρι τις 25 Απριλίου.

Ο καιρός δεν επιφύλαξε «θερμή υποδοχή» στους Άγγλους γαλαζοαίματους, καθώς έβρεχε και φύσαγε όταν προσγειώθηκαν, όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία.

Η Κέιτ Μίντλετον πάντως δεν πτοήθηκε καθώς με το κατακόκκινο παλτό της, το οποίο είχε μία καρφίτσα με το εθνόσημο της Νέας Ζηλανδίας--ασημένια φύλλα φτέρης-- την οποία είχε λάβει ως δώρο η βασίλισσα Ελισάβετ κατά την περιοδεία της στη Νέα Ζηλανδία το 1953-1954, ξεχώρισε στη μουντάδα, ενώ έντυσε το γιο της με μια φορμίτσα σε εκρού απόχρωση και ασορτί παπουτσάκια.

Την Τρίτη, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θα έχουν ελεύθερη την ημέρα για να ξεκουραστούν προτού ξεκινήσουν τις επισκέψεις τους ανά τη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα