Η Έλλη Παπαγγελή μαζί με... πρίγκιπα Αλβέρτο και Πάρις Χίλτον στο Μονακό! (ΦΩΤΟ)

Στο Μονακό βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η Έλλη Παπαγγελή, στα πλαίσια φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου, με τους πιλότους της Φορμουλα1 που γίνεται κάθε χρόνο πριν το Grand Prix.

Το όμορφο μοντέλο στο πλαίσιο της δουλειάς της (είχε πάει εκεί για διαφημιστικούς σκοπούς) , συνάντησε το sex symbol Πάρις Χίλτον, όπου γνωρίστηκαν από κοντά. Η Χίλτον την ρώτησε από πού είναι , δήλωσε ενθουσιασμένη με την μεσογειακή ομορφιά της Παπαγγελή και είπαν πως θα τα πουν με την πρώτη ευκαιρία στην Ελλάδα,

όπου θα έρθει το καλοκαίρι.Μάλιστα το κοινό όταν αντιλήφθηκε τις δύο καλλονές μαζί, σήκωσε τα κινητά και άρχισαν να βγάζουν σωρηδόν φωτογραφίες, με την Έλλη Παπαγγελή, να φαίνεται πλήρως εξοικειωμένη , ακόμα και με μία σταρ παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως η Χίτλον.

Η Παπαγγελή μάλιστα είχε τετ-α-τετ και με τον Πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτο, ο οποίος φάνηκε ενθουσιασμένος μαζί της και την ρώτησε για την κατάσταση στην Ελλάδα με την Έλλη να απαντά πως «εμείς οι Έλληνες τα καταφέρνουμε πάντα» , ενώ ο Πρίγκιπας δήλωσε ερωτευμένος με την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα