Η Nova θα παίζει μπάλα έως το 2019

Μπήκαν οι υπογραφές, στις αρχές της εβδομάδας, για την επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στη Nova-Forthnet και τη Superleague, που κρατάει το κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα στην ψηφιακή πλατφόρμα ως το 2019.

Στην κεντρική διαχείριση θα εξακολουθήσει να συμμετέχει και η Skoda Ξάνθη,

υποχρεωτικά σε αυτήν θα ενταχθούν οι δύο ομάδες που θα προβιβαστούν σε λίγες εβδομάδες από τη Football League, ενώ συνεχίζουν να απέχουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Με τους Θεσσαλονικείς, πάντως, η Nova διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και οι παροικούντες την… τηλεοπτική Ιερουσαλήμ δεν αποκλείουν το προσεχές διάστημα να υπογράψει και ο ΠΑΟΚ την επέκταση. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στην ίδια θέση που ήταν προ διετίας, όταν και είχε προσχωρήσει τελευταίος στη συμφωνία…

Με τα σημερινά δεδομένα, η Superleague καρπώνεται ετησίως 33 εκατ. ευρώ, ποσό που θα αυξηθεί κατά 1,5 εκατ. για καθεμία από τις σεζόν 2017-18 και 2018-19. Σε περίπτωση ένταξης ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στην κεντρική διαχείριση, όμως, στα έσοδα θα προστεθούν ακόμα 8-9 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με το σύνολο να θεωρείται εύλογα αρκούντως ικανοποιητικό για τις ομάδες, λαμβάνοντας υπόψη τη γενικότερη οικονομική συγκυρία. «Με την επέκταση της συνεργασίας μας με τη Superleague εξασφαλίσαμε έως το 2019 το δημοφιλέστερο αθλητικό περιεχόμενο για τους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές μας. Σε μια δύσκολη εποχή, τόσο για την ελληνική κοινωνία όσο και για τον ελληνικό αθλητισμό, εμείς στηρίζουμε έμπρακτα τις στρατηγικές επιλογές μας και συνεχίζουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα», δήλωσε μόλις μπήκαν οι υπογραφές ο διευθύνων σύμβουλος της Forthnet, Πάνος Παπαδόπουλος, τον οποίο ευχαρίστησε ο πρόεδρος της Superleague, Γιώργος Μποροβήλος «για την άψογη συνεργασία και τη στήριξη που παρέχει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα