Γνωρίστε την Σοφία Χιουμά (Video)

Από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ και, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία, δεν την άφησα ανεκμετάλλευτη. Μου άρεσε να βλέπω τις δουλειές των μοντέλων στα περιοδικά και ήθελα κάποτε να δω κι εμένα στις σελίδες τους.

Πιστεύω ότι έχω να δώσω πολλά σε αυτόν το χώρο και θα τα καταφέρω. Ένιωσα πολύ άνετα στην πρώτη μου φωτογράφηση. Όλοι στο στούντιο ήταν πολύ καλοί μαζί μου, με βοήθησαν να νιώσω όμορφα, να εκφράσω τον εαυτό μου και πιστεύω πως δημιουργήσαμε κάτι όμορφο που θα αρέσει στον κόσμο.

Μου αρέσει να παίζω ρόλους, να ανακαλύπτω και να αποκαλύπτω πτυχές του εαυτού μου. Είναι

σαν ένα όμορφο παιχνίδι μεταμόρφωσης που μου μαθαίνει τι έχω μέσα μου. Τέλος, για την ιστορία να ανφερουμε ότι η Σοφία Χιουμά (top model) με συμετοχες. Μιςς Θράκη 2011, Πελοποννησιακά καλλιστεία 2011 κ.α.

Επίσης έχει κάνει μια πολύ «καυτή» εμφάνιση στο Sexy Video Clip «καλεσμένη στο κρεβατι μου» που σπάει όλα τα ταμεία.

Τι σε γοητεύει σε έναν άντρα;

Είναι πολλά. Κυρίως οι καλοί τρόποι, η καθαριότητα και το χιούμορ. Σίγουρα κάθε άνθρωπος έχει τη γοητεία του, αλλά κάθε γυναίκα, πιστεύω, θέλει κάποιον που θα της φέρεται όμορφα και θα ξέρει τους τρόπους που κάνουν μια γυναίκα να νιώθει μοναδική. Αν μάλιστα αυτά συνδυάζονται με χιούμορ, που είναι πολύ ερωτικό, τότε βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ποιο είναι το μοιραίο λάθος που κάνουν οι άντρες και σε ξενερώνουν;

Δυστυχώς κάνουν πολλά. Αν αρχίσω να σ’ τα λέω δεν θα τελειώσουμε ούτε σε πέντε μέρες. Νομίζω πως οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν τις γυναίκες και έχουν μεγάλο εγωισμό, με αποτέλεσμα οι σχέσεις να γίνονται δύσκολες.

Τι είναι το χρήμα για σένα;

Ζούμε σε έναν κόσμο που δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς χρήματα. Δεν ξέρω αν το χρήμα φέρνει την ευτυχία, αλλά σίγουρα χωρίς χρήματα η ευτυχία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τα χρήματα για μένα τώρα είναι μια επένδυση για το μέλλον.

Τι ομάδα είσαι και ποιο σπορ σου αρέσει περισσότερο;

ΠΑΟΚ σε λέω! Μου αρέσει η κολύμβηση.

Σου αρέσει να γυμνάζεσαι;

Όχι ιδιαίτερα, αλλά επιβάλλεται, αν θέλω να διατηρούμαι σε φόρμα. Είναι στα άμεσα σχέδιά μου να κάνω τη γυμναστική τρόπο ζωής. Όχι όμως υπερβολές. Δεν θέλω να χάσω τη θηλυκότητά μου.

Δείτε.. και απολαύστε μελαχρινό κορμί !!

Keywords
Τυχαία Θέματα