Το χιούμορ του Σαμαρά για το... κρύο!

Συμβαίνουν κι αυτά στις επισκέψεις των ξένων επισήμων που θέλουν ντε και καλά, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών να επισκεφτούν την Ακρόπολη και το Μουσείο. Σήμερα το πρωί λοιπόν, πριν τη συνάντηση της με τον πρωθυπουργό, η πρόεδρος της Λιθουανίας ήθελε να επισκεφτεί τον Παρθενώνα και το διάσημο ανά τον κόσμο πλέον Μουσείο της Ακρόπολης, που φτιάχτηκε και λειτούργησε επί των ημερών Σαμαρά στο υπουργείο Πολιτισμού.

Η επιθυμία

της Λιθουανής Γκριμπαουσκάιτε έγινε θερμά δεκτή μόνο από τον πρωθυπουργό καθώς ουδείς άλλος ήταν διατεθειμένος να … αγναντεύει τα αρχαία πρωινιάτικα με τέτοιο κρύο. Λίγο αργότερα , κατά την κοινή συνέντευξη με τον Σαμαρά, η Λιθουανή ξεκίνησε τις δηλώσεις της ως εξής : « Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην Ελλάδα μια τόσο όμορφη και ηλιόλουστη μέρα»!

Βγαίνοντας από το Μαξίμου ο πρωθυπουργός ρώτησε τους "ξυλιασμένους" δημοσιογράφους: « Κρυώνετε;». « Εσείς ζεσταίνεστε κύριε πρόεδρε;» αντέστρεψε το ερώτημα το parapolitika.gr . «Μα έχει μια τόσο όμορφη και ηλιόλουστη ημέρα» είπε ο Σαμαράς και αποχώρησε γελώντας…
ΔΓ

Keywords
Τυχαία Θέματα