Γιώργος Νταβρής στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: "Θα απέχω από την σημερινή ψηφοφορία" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Θα απέχω από την σημερινή ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή» δήλωσε στα παραπολιτικά 90.1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Νταβρής.

Ο κ. Νταβρής επιβεβαίωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ότι θα επιλέξει να απουσιάζει από την ψηφοφορία όπως άφησε χθες να εννοηθεί κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή.

Ανέφερε

επίσης ότι: «Δεν στηρίζω την κυβέρνηση αλλά ούτε την αντιπολίτευση που παλινδρομεί», ενώ χαρακτήρισε επικοινωνιακό τρίκ το αίτημα της Βουλής για την ψήφο εμπιστοσύνης. «Μας έβαλαν σε μια διαδικασία να αποφασίσουμε αν στηρίξουμε την κυβέρνηση ή όχι, λέγοντας ψέματα και οι μεν και οι δε.

Δεν θέλω να συμμετάσχω σ’ αυτό το ψέμα και σ’ αυτό το παιχνίδι της προπαγάνδας.

Κύριοι, ας πούμε αλήθειες. Δεν λειτουργεί η δημοκρατία, δεν ξέρουμε πού θα βρούμε λεφτά, και υπάρχει κοινωνική αλλοίωση».


Δεν άνοιξε τα χαρτιά του στο τι θα πράξει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας λέγοντας πως «εδώ δεν ξέρουν τι στάση θα τηρήσουν οι βουλευτές της κυβέρνησης, άφησε ανοιχτό ένα παράθυρο ωστόσο, λέγοντας πως πρέπει να αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες. «Με τις παρούσες συνθήκες δεν μπορώ να στηρίξω την κυβέρνηση δια μέσω της ψήφου μου για Πρόεδρο Δημοκρατίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα