Γαλάζια sexy ψυχολόγος!

Της Σπυριδούλας Τριάντου

Ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αν πρόκειται να έχεις τη Σταυρούλα Γιαννούτσου απέναντί σου, πηγαίνεις εύκολα για μια. ψυχανάλυση, ακόμα και αν δεν τη χρειάζεσαι. Η «ωραία ψυχολόγος της Βέροιας», έτσι όπως την αποκαλούν συνάδελφοί της, αλλά και πολιτικά στελέχη, είναι από τις «δυνατές» μεταγραφές της Ν.Δ.

Αλλωστε, μια γυναίκα με πτυχίο στην Ψυχολογία είναι απαραίτητη στην πολιτική, αφού μπορεί να καταλάβει με περισσότερη ευκολία την ψυχοσύνθεση του πολίτη. Αν είναι βέβαια και όμορφη, όπως η Σταυρούλα, τότε μπορεί και να σε μαγνητίσει και να σε πείσει να της «ρίξεις» την ψήφο σου.

Θεωρείται από τις ελπιδοφόρες μεταγραφές που έκανε η Ν.Δ., αφού στο παρελθόν είχε βγει πρώτη σε σταυρούς με τον ΛΑΟΣ. Εκανε τη «μεταγραφή» και δηλώνει έτοιμη να κατακτήσει και τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Η Σταυρούλα Γιαννούτσου έδωσε μεγάλες μάχες, καθώς ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη, αφού μετά από δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις που έδωσε για μία θέση στο ελληνικό Κοινοβούλιο επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο, αυτήν τη φορά όμως σε περιφερειακό επίπεδο. Η υποψηφιότητά της, μάλιστα, ενίσχυσε σημαντικά την προσπάθεια του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη, Στάθη Σαρηγιαννίδη.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. Η Σταυρούλα Γιαννούτσου ξέρει να μιλά άμεσα στον κόσμο, να τον ακούει -αυτό άλλωστε το έχει σπουδάσει- και να στέκεται δίπλα σε όλους. Πριν από λίγο καιρό, μέσα από επιστολή της που δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Διαδίκτυο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι η προτεραιότητα είναι ο Ελληνας, η ελληνική οικογένεια, ο πολίτης, που του έχουν αφαιρέσει την αξιοπρέπεια, την περηφάνια, το χαμόγελο και την ελπίδα. Συμμετέχω στις εκλογές για να υπερασπιστώ τα συμφέροντα της Ημαθίας, γιατί είμαι μία από εσάς, που αισθανόμαστε την καθημερινή, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική απαξίωση του τόπου». Οσοι την έχουν γνωρίσει κάνουν λόγο για μια γυναίκα που, εκτός από εξωτερική ομορφιά, διαθέτει και πολλά άλλα χαρίσματα. Εξυπνη, δυναμική, πεισματάρα και προπάντων δίκαια με τους ανθρώπους, η Σταυρούλα Γιαννούτσου είναι ακόμα ένα σημαντικό πρόσωπο στην ομάδα του Αντώνη Σαμαρά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα