Γαμπρός ο Αντώνης

Γαµπρός µαθαίνω πως ετοιµάζεται να ντυθεί σε λίγο καιρό ο ειδικός γραµµατέας του υπουργείου Εθνικής Αµυνας και στενός φίλος του Αντώνη Σαµαρά, Αντώνης Οικονόµου. Το µυστήριο θα τελεστεί στη Θεσσαλονίκη και νύφη θα είναι γνωστή συµβολαιογράφος της πόλης, πρώην σύζυγος σηµερινού υφυπουργού της κυβέρνησης, που εκλέγεται για χρόνια πρώτος σε σταυρούς βουλευτής της Ν.∆. στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Μη µου πείτε ότι δεν καταλάβατε ακόµα για ποια σας µιλάω... Μα φυσικά για την κ. Ελένη Ζαφειρίου.

Ο γάµος, όπως µου είπε η πηγή µου, θα αποτελέσει άλλη µία αφορµή για τον Αντώνη Σαµαρά να πεταχτεί µέχρι την αγαπηµένη του Θεσσαλονίκη, µιας και ο γαµπρός είναι «αδελφικός» του φίλος. Οχι τίποτα άλλο, αλλά τώρα τελευταία ο πρωθυπουργός ερχόταν στην ερωτική µας πόλη µόνο για κηδείες, όπως αυτή του συγγενή του, ∆ηµήτρη Ζάννα.

Τα βρήκαν και το έδειξαν

Εσπασε ο πάγος µεταξύ Απόστολου Τζιτζικώστα και Θεόδωρου Καράογλου στην εκδήλωση της Νέας ∆ηµοκρατίας κατά της βίας, που διοργανώθηκε στον Λευκό Πύργο. Εκεί τους είδαµε πιασµένους χέρι-χέρι. Οι δύο τους άφησαν πίσω το θερµό επεισόδιο µε τη σύζυγο του υπουργού και βρήκαν ευκαιρία να το δείξουν και προς τα έξω στη συγκεκριµένη εκδήλωση. Ετσι κι αλλιώς, ο Τζιτζικώστας συνεχίζει στην Περιφέρεια και ο Καράογλου θα διεκδικήσει και πάλι την είσοδό του στη Βουλή από τη Β’ Θεσσαλονίκης.

∆εύτερη φορά

Αυτά µόνο ο µπαρµπα-Γιάννης τα κάνει. Από τη χαρά του που θα έρθει ο Οικουµενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολοµαίος στη Θεσσαλονίκη, ο δήµαρχος Μπουτάρης βιάστηκε να ανακοινώσει ότι θα του επιδώσει το Χρυσό Κλειδί της Πόλης και ότι θα τον κηρύξει επίτιµο δηµότη. Μόνο που ξέχασε ότι αυτά έχουν ήδη γίνει από το 1997, επί δηµαρχίας του αείµνηστου Ντίνου Κοσµόπουλου.

Και ΑΡΗΣ…

Το... ρεπορτάζ λέει ότι ο Αντώνης Σαµαράς ταξίδεψε την προηγούµενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη µε την ίδια πτήση στην οποία βρισκόταν και η ποδοσφαιρική οµάδα του Αρη. Το κλου ήταν η αποκάλυψη πως η µητέρα του ήταν «Αρειανή» από τα χρόνια του Καµπάνη.

Εσείς, οι δηµοσιογράφοι της πόλης, δεν πήρατε χαµπάρι το µπινελίκι του δηµάρχου στον Γκιουλέκα; Η αδέσµευτη δηµοσιογραφία συνεχίζεται…

Eρχεται... µπόρα

Πόλεµος µυρίζει ενόψει, µετά την... απουσία του ονόµατος του πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωµιάδη από το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΝΟ∆Ε σχετικά µε τη δράση των στελεχών της κατά της βίας, που πραγµατοποιήθηκε µπροστά από τον Λευκό Πύργο. Ο «Πανίκας», αν και ήταν εκεί, δεν µνηµονεύτηκε και πήρε ανάποδες. Γνωστός... Πόντιος άλλωστε, πείσµωσε ακόµη περισσότερο και ετοιµάζεται να δώσει µια και να σπάσει οριστικά τους δεσµούς του µε τη Νέα ∆ηµοκρατία. Αλλωστε το γυαλί έχει ραγίσει οριστικά εδώ και χρόνια...

Τρέχει από τώρα

Ζεστά έχει πάρει το θέµα της τουριστικής ανάπτυξης στη Μακεδονία ο Τζιτζικώστας. Ετσι, πριν σχεδόν τελειώσει η τουριστική περίοδος, η Περιφέρεια ξεκίνησε ήδη τις δράσεις για την αύξηση των τουριστών το επόµενο καλοκαίρι και φιλοξένησε τριάντα δηµοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες από χώρες του εξωτερικού, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στους νοµούς της Μακεδονίας.

Ξανά υποψήφιος

«Βλάκα» αποκάλεσε τον Κώστα Γκιουλέκα ο δήµαρχος Μπουτάρης. «Ο άνθρωπος βρισκόταν σε πνευµατική διαταραχή» απάντησε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Κάπως έτσι στην ωραία και ερωτική µας πόλη είµαστε µια ωραία ατµόσφαιρα. Σε ό,τι αφορά τον Γκιουλέκα, κρατάτε και µία πισινή για το θέµα να είναι ξανά υποψήφιος δήµαρχος. Για κρατάτε µια πισινή…

Ανέκδοτο

Σύντοµο ανέκδοτο. Αλβανούς... τουρίστες θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη ο Μπουτάρης, για αυτό µετονόµασε την πλατεία Καραϊσκάκη απέναντι από τον ΟΣΕ σε πλατεία «∆υρραχίου». Ο κόσµος ξεσηκώθηκε. Ο κυρ Γιάννης όµως τους έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια. Μόνο που από την πλατεία εξαφανίστηκαν η ελληνική σηµαία και εκείνη του δήµου. Τουλάχιστον δεν υπήρχε του ∆υρραχίου!

Γουνέµποροι

Τα προβλήµατα των επιχειρήσεων γούνας θα συζητήσει µε εκπροσώπους των ιδιωτικών φορέων της Καστοριάς ο υπουργός Οικονοµικών, Γιάννης Στουρνάρας την ερχόµενη Πέµπτη. Το ραντεβού, βέβαια, το έκλεισε η τοπική «γαλάζια» βουλευτής, Μαρία Αντωνίου, η οποία µαθαίνουµε ότι ζήτησε από τον κ. Στουρνάρα µετ’ επιτάσεως να πραγµατοποιηθεί η συγκεκριµένη συνάντηση, όπερ και εγένετο...

Φαβορί

Για κρατήστε και αυτό. Το όνοµα του δηµάρχου Βόλβης, ∆ηµήτρη Γαλαµάτη, παίζει δυνατά για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, στην περίπτωση που ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι τελικά υποψήφιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα