Φρίκη: 16χρονη στραγγάλισε τον 43χρονο σύντροφό της ενώ έκαναν σεξ

Η 16χρονη, Jessica Burlew, κατηγορείται για τη δολοφονία του 43χρονου συντρόφου της, τον οποίο «στραγγάλισε και χάραξε με ξυραφάκια κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού», όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η 16χρονη συνελήφθη στο Glendale της Αριζόνα στις ΗΠΑ, όταν ο φίλος της, ο 43χρονος Jason Ash, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι της μητέρας της. Η Burlew κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο φίλος της πέθανε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, όταν το επικίνδυνο ερωτικό παιχνίδι «πήγε πολύ στραβά»...

Σύμφωνα με τις αρχές η 16χρονη στραγγάλισε τον Ash και όταν εκείνος έχασε τις αισθήσεις του τον χάραξε με ξυράφι προκειμένου να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Οι άνδρες των πρώτων βοηθειών όταν έφτασαν βρήκαν τον άνδρα νεκρό, γεμάτο αίματα.

Η μητέρα της κοπέλας, Tracey Woodside, δήλωσε στις αρχές ότι η κόρη της, που πάσχει από σχιζοφρένεια, την πήρε τηλέφωνο το βράδυ του Σαββάτου και της ζήτησε να επιστρέψει άμεσα στο σπίτι επειδή ο φίλος της είχε χάσει τις αισθήσεις του. Όταν μπήκε στο σπίτι, γράφει το sigmalive, αντίκρυσε τον νεκρό άνδρα, ενώ η κόρη της φαινόταν να μην έχει πλήρη αντίληψη του τι είχε συμβεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα