Εξάρθρωσε τον ώμο του για αυτήν την φωτογραφία!

Ο Kenji Croman έχει σπάσει κόκκαλα, έχει εξαρθρώσει τον ώμο και τον αγκώνα του, έχει υποστεί πολλές φορές διάσειση και έχει κοντέψει να πνιγεί άλλες τόσες.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχει έρθει... «φάτσα-κάρτα» με καρχαρίες τρεις φορές.

Πριν από πέντε χρόνια ένα κύμα ύψους 3 μέτρων «προσγειώθηκε» ακριβώς από πάνω του, λυγίζοντας το σώμα του σε τέτοιο σημείο που... κλώτσησε με τα πόδια του το κεφάλι του!«Άκουσα στην κυριολεξία τα κόκκαλα μου να σπάνε» είπε ο ίδιος μιλώντας στο CNN.

Κι όμως ο ίδιος δε μπορεί να σταματήσει

να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο.Από το 2008 ο Croman φωτογραφίζει κύματα στα διαλείμματά του από το σερφ, πολλές φορές ρισκάροντας τη ζωή του για να μπορέσει να απαθανατίσει... το τέλειο κύμα!Παρά τους κινδύνους, και φυσικά τους αναπόφευκτους τραυματισμούς που πηγαίνουν «πακέτο» με τη φωτογράφιση κυμάτων, ο Croman -πρώην κολυμβητής που ζει στη Χαβάη- δε θα μπορούσε να ασχοληθεί με τίποτε άλλο παρά με το body surfing και τη φωτογραφία.

Απολαμβάνει τη συγκίνηση που του προκαλεί η «συνάντηση» με το «βαρέλι» που δημιουργεί η άκρη ενός κύματος, ενώ η φωτογράφισή τους έχει γίνει το πάθος του.

Ο ίδιος βγάζει τα προς το ζην φωτογραφίζοντας σέρφερ.Μάλιστα, χάρη σε μια εκστρατεία χρηματοδότησης μέσω του Kickstarter, κατάφερε να φωτογραφίσει μερικές από τις ωραιότερες και ανέγγιχτες παραλίες της Νότιας Αμερικής και του Μεξικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα