Ετοιμάζεται για εκλογές το Ποτάμι

"Όχι κομματικοί υποψήφιοι αλλά υποψήφιοι από την κοινωνία" θα είναι το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος του γνωστού δημοσιογράφου, Σταύρου Θεοδωράκη, Το Ποτάμι, που φαίνεται να έχει κιόλας ξεκινήσει τον... αγώνα της κάλπης, επιβεβαιώνοντας - και δυναμώνοντας - τους ψιθύρους που θέλουν τη χώρα να πηγαίνει σε εκλογές .

Μάλιστα, "Το Ποτάμι" ξεκίνησε τη διαδικασία για την επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια

του στις προσεχείς εκλογές και καλεί τους εθελοντές του κόμματος αλλά και όλους τους πολίτες να προτείνουν υποψήφιους βουλευτές μέσα από ειδική πλατφόρμα που λειτουργεί στην ιστοσελίδα του Ποταμιού με τον τίτλο "Πρότεινε Βουλευτές" (Δείτε ΕΔΩ).

"Η χώρα δεν θα αλλάξει αν δεν μπουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση το κόμμα, απευθύνοντας κάλεσμα «στους ενεργούς πολίτες να προτείνουν τους άξιους που μπορούν να διεκδικήσουν μια έδρα στην ελληνική Βουλή. Η ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της χώρας δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου, ούτε βέβαια ενός κομματικού μηχανισμού. Και η Βουλή δεν θα πρέπει να έχει θέσεις μόνο για τους κληρονόμους, τους πλούσιους και τα κομματικά επαγγελματικά στελέχη". Και συμπληρώνει: "Χρειάζονται δημιουργοί, τολμηροί που έχουν δώσει δείγματα γραφής στην κοινωνία και ξέρουν τι θέλουν και κυρίως ξέρουν πώς θα το πετύχουν", ενώ την ίδια στιγμή προτρέπει τους εθελοντές και τους φίλους να υποβάλουν τις προτάσεις τους επιλέγοντας "τους καλύτερους εκπροσώπους αυτής της νέας εποχής".

«Η κοινωνία προτείνει λοιπόν, το Ποτάμι ακούει και παίρνει τις αποφάσεις του κάνοντας στις εκλογές τη δική του τελική πρόταση προς τις τοπικές κοινωνίες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Με 39 πυρετό ο Χαρδούβελης στο Μέγαρο Μαξίμου

Πέντε δημοσκόποι δίνουν τα προγνωστικά τους για πρόωρες εκλογές

Βλάχος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: "Κυβέρνηση εθνικής ενότητας... στο μέλλον" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κεντροδεξιά: O Kαραμανλής άρχισε ξανά να κινεί τα νήματα

Keywords
Τυχαία Θέματα