Ρεσιτάλ Αγγελάκα με τα σπίτια των τσιγγάνων στο Χαλάνδρι!

Μετά την χθεσινή φασαρία που προκλήθηκε στο Χαλάνδρι με τους τσιγγάνους οι οποίοι αρνήθηκαν αρχικά να φύγουν από την περιοχή για την κατεδάφιση των παράνομων παραπηγμάτων, ο Μανώλης Αγγελάκας σήμερα με μία "τρίπλα" κατάφερε να βρει λύση στο πρόβλημα, ικανοποιώντας και τις δύο πλευρές, τόσο των τσιγγάνων όσο και των κατοίκων. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής πήγε στον καταυλισμό χωρίς αστυνομία και εισαγγελέα. Τελικά κατάφερε όχι μόνο έγινε η δουλειά, καθώς κατεδαφίστηκαν

12 σπίτια από τις μπουλντόζες , αλλά κατάφερε να γίνει μέσω επευφημιών από τους Ρομά! Αυτό φυσικά δεν έγινε δια μαγείας, καθω΄ς τις προηγούμενες ημέρες είχε σειρά επαφών με τους τσιγγάνους και τους έπεισε πως στην περίπτωση τους το κράτος δεν είναι αντίπαλος , αλλά αρωγός, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί η ανομία. Χαρακτηριστικό είναι πως αύριο θα έχει συνάντηση εκ νέου μαζί τους ώστε να βρεθεί άμεσα μία λύση για την μετεγκατάσταση τους.

Αυτοί πάντως που άφρισαν από την συγκεκριμένη εξέλιξη είναι οι του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ήθελαν να επενδύσουν πολιτικά πάνω σε μία διαμάζη του "δεξιού" Αγγελάκα με τους Ρομά, αλλά δεν τους βγήκε. Χαρακτηριστικό είναι πως ο γενικός γραμματέας σε όλη την προσπάθεια αυτή είχε στο πλευρό του τον Δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσο, που πρόσκειται ιδεολογικά στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα