Εθισμένος στη μεθαδόνη και υποχόνδριος ο Χίτλερ

Σε μία σειρά σημαντικών αποκαλύψεων για την προσωπική ζωή του Χίτλερ προχώρησε η μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ, όπως προκύπτει από τα έγγραφα που αποκάλυψε. Σύμφωνα με αυτά, ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν εθισμένος στη μεθαδόνη, μία ισχυρή ναρκωτική ουσία, ενώ ήταν και υποχόνδριος, δηλαδή εθισμένος στην καθαριότητα.

Ενέσεις μεθαδόνης πριν από τις συναντήσεις με ηγέτες

Όπως αναφέρει μελέτη 47

σελίδων, ο Χίτλερ θεωρούσε τη μεθαδόνη φάρμακο για την κόπωση, ενώ λέγεται πως είχε λάβει ισχυρή δόση πριν συναντηθεί με τον Ιταλό δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι το καλοκαίρι του 1943, όπου κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, μιλούσε ακατάπαυστα για δύο ώρες.

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν το θάνατό του στο μπούνκερ του Βερολίνου, ο Αδόλφος Χίτλερ φέρεται να έκανε ένεση με μεθαδόνη εννέα φορές, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία ιατρών που τον παρακολουθούσαν.

Σεξ... με τα ρούχα

Την ίδια στιγμή, ο Χίτλερ λέγεται πως ήταν υποχόνδριος σε τέτοιο βαθμό που όταν ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με τη σύντροφό του, δεν την άγγιζε και ούτε επέτρεπε στην ίδια να τον αγγίζει, ενώ δεν έβγαζε κανείς από τους δύο τα ρούχα του. Οι ισχυρισμοί αυτοί είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την ομιλία του συγγραφέα, Μάρτιν Έιμις, στο Φεστιβάλ Λογοτεχνίας στο Τσέλτεναμ της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο συγγραφέας δήλωσε πως ο Χίτλερ ήταν τόσο φανατικός με την καθαριότητα που επέτρεπε στην Μπράουν να τον πλησιάζει σε απόσταση μισού μέτρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα