Επίθεση Ραγκούση σε Τσίπρα: "Ο πιο ανέντιμος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης "

Σφοδρή επίθεση και αυστηρή κριτική εξαπολύει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης προς τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον «πιο ανέντιμο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης».

Ο κ. Ραγκούσης, αναρτώντας ένα συλλεκτικό

βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, το οποίο καταγράφει τις προεκλογικές τοποθετήσεις του πρωθυπουργό και στελεχών της κυβέρνησης σχετικά με την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Στο ίδιο βίντεο αντιπαρατίθενται και οι σημερινές τοποθετήσεις του πρωθυπουργού σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, ο οποίος τελικά δεν καταργείται.

Ο πρώην υπουργός κάνει καυστικά σχόλια για την στάση του πρωθυπουργού σήμερα σχέση με τις προεκλογικές του δηλώσεις, σημειώνοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας: «Έγινε πολιτικός άνδρας πάνω στο "κορμί μιας βαριά άρρωστης γυναίκας"...»

Στη συνέχεια ο Γιάννης Ραγκούσης, παραπέμποντας στο βίντεο με το... πριν και το μετά του Αλέξη Τσίπρα εξηγεί πως «όλα όσα είπε και έκανε (ο Τσίπρας) αυτά τα 5 χρόνια, τα είπε και τα έκανε μέσα σε μία Ελλάδα ουσιαστικά χρεοκοπημένη».

Να σημειωθεί πάντως πως ο Γιάννης Ραγκούσης από χθες ξεκίνησε τις διαδικτυακές επιθέσεις ανεβάζοντας στο Twitter ένα ακόμη επιθετικό σχόλιο κατά της κυβέρνησης στο οποίο ανέφερε πως: «να ξεκαθαρίσουμε κάτι σοβαρό. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει (από μόνη της). Η κυβέρνηση Τσίπρα πρόκειται να χρεοκοπήσει την Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα